МЕНЮ
КОШНИЦА

Цветя против комари семена - микс от видове с приятен аромат

Семена на цветя срещу комари - микс от приятни аромати за саксия и градина - Цветя микс семена с отлична цена: 4.90 лв.
Цветя против комари семена - микс от видове с приятен аромат
4.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: S032227

Опции

Купи

Изпробвайте най-натуралното и красиво средство за отблъскване на комари – леха от цветя, която ще ви радва с красотата си и ще ви защитава от неприятните насекоми. Как да си осигурите тази уникална защита от комари? Единият начин е да проучите кои растения отблъскват насекомите, да изберете тези, които изискват подобни условия за растеж на тези, които можете да осигурите и да си набавите семената. Вторият начин е да си закупите готов микс семена от нас, Севън Сийдс ООД, който е специално подбран за тази цел. Сортовите семена са селектирани с помощта на д-р Антонио Де Бенедитис, ветеринарен лекар.

Какво може да очаквате от Микс от Цветя против Комари?

Красота, разнообразие, аромат и полезност са малка част от ползите при използването на този подход за борба с насекомите. Миксът съдържа различни цветя, които излъчват аромат, който не се харесва от комарите. Растенията са разнообразни и варират по височина, цвят, форма, продължителност на цъфтеж и т.н. Миксът от Цветя против Комари съдържа растения с подобни изисквания за растеж.

Как да използвате Микс от Цветя за Комари?

Набавете си семената от нашия сайт. Изберете мястото за засяване. Логично, най-предпочитаните места са тези в близост до водни площи, както и всяка градина на открито, в която комарите биха създали проблеми. Препоръчително е да изберете възможно най-слънчевите лехи за засяване на семената. Колкото повече слънце получават растенията, толкова по-обилен цъфтеж ще произведат и ефектът срещу комарите ще е по-силен. Когато се отглеждат на сенчести места, цветята растат по-високи и създават по-скромен цъфтеж.

Засяването на семената не изисква специална подготовка на почвата. Достатъчно е да почистите мястото от плевели. Подходящото време за засяване е пролетта, след като премине периодът на студове. Микс Цветя за Комари съдържа едногодишни цветя, които не издържат на ниски температури. 

Начинът на засяване е лесен. Поставете семената на предвиденото място и ги покрийте с тънък слой почва. Поливайте засятите семена редовно, за да стимулирате покълването. Само след 7 до 14 дни ще започнете за забелязвате появата на първите растения.

Нужно ли е да наторявате Микс от Цветя против Комари?

По принцип е желателно да подхранвате цветята, за да получите максимално обилен и ароматен цъфтеж. В случай, че почвата, в която са засяти семената изобилства на хранителни вещества, не е задължително да добавяте минерален тор за цъфтящи.

Миксът от цветя осигурява продължителен цъфтеж на разнообразие от растения. Ползите от селектираният микс ще получавате през целия активен сезон, който съвпада и с пиковият сезон за комарите. Растенията не изискват допълнителни грижи освен нормалните дейности по обгрижване на  градината. Те са подходящи за засяване самостоятелно или като част от аранжировки.

Микс от Цветя против Комари е страхотен начин да озелените места, като градини на хотели, кътове около плувни басейни и изкуствени езера, паркове, зеленчукови градини и други. 

Използването на този метод за борба с комарите е най-естественият начин да предпазите себе си и околните без да се налага да използвате химикали и препарати. В допълнение получавате красота, аромат и истинска наслада за погледа. Поръчайте сега.

Разфасовка: 1 гр. семена на цветя против комари се съдържа в опаковката, представена в каталога на Севън сийдс ООД

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април, Май, Юни
Особености на растениетоДиректни сортове
Цъфтеж/БеритбаАприл, Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври, Ноември
Цвят на плода/цветаМикс
Начин на засяванеДиректна сеитба, Отглеждане чрез разсад
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито, Отглеждане в саксия и сандъче
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растението10 - 40 см
Предназначение на плода/цветаДекорация

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив