МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсална тор за зеленчуци, цветя и плодве на Лактофол 2 кг

Универсална тор за зеленчуци, цветя и плодве на Лактофол 2 кг - Торове за домати с отлична цена: 14.09 лв.
Универсална тор за зеленчуци, цветя и плодве на Лактофол 2 кг
14.89 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0102

Опции

Купи
  • Разфасовка: Гранулирана универсална тор за зеленчуци, цветя и плодве от Лактофол се предлага в разфасовка от 2 кг. 
  • Продължителност на действие: Продължителността на действие при този универсален тор е в периодът четири – осем седмици. 
  • Приложение и дозировка: Приложим тор върху иглолистни дървета и храсти -  50гр/м2, цъфтящи храсти и градински цветя - 30гр/м2, ягоди - 25гр/м2 , плодни дръвчета и храсти - 40гр/м2, както и зеленчуковите култури: домати, пипер и тикви- 40гр/м2, краставици, моркови и подправки - 30 гр/м2. Периодът, в който трябва да приложите универсалния тор е март - октомври. Торете на всеки 7-14 дни по време на целия растеж и цъфтеж на растенията.
  • Съдържание: Съдържащите се в него елементи са Общ Азот (N) – 14%, Калиев оксид (K2O) водоразтворим - 14%, Магнезиев оксид (MgO) – 4% и Дифосфорен пентаоксид (P2O5) водоразтворим - 14%. 

Представяме Ви Лактофол гранулирна универсална тор за цветя и зеленчуци - много добър помощник в грижата за различните видове зеленчуци и градински цветя, плодве и дори блики и подправки.

Причините, поради които този тор е перфектен избор са две, но са достатъчно изчерпателни.

С този универсален тор от Лактофол, Вие ще балансирате хранителните елементи в почвата и ще спомогнете за подобрения растеж и развитие на цветята и зеленчуковите култури.  

Както името си му го издава, този тор е универсален и създаден за почти всички видове култури. 

Торът е подходящ за прилагане по време на растежа и цъфтежа на растенията, от месец март до октомври

За най-добри резултати е важно да използвате универсалния тор по правилен начин. 

За тази цел трябва да подберете сравнително топло време, с температури от 12 до 25 градуса. След това да подготвите почвата около самите растения, като леко я разрохкате

Тъй като торът е гранулиран, няма нужда от предварително подготвяне на работни разтвори, трябва само да го поставите директно в корените на растенията и в почвения слой около тях

След като сте нанесли гранулирания тор, завършвате с обилно поливане.

Препоръчително е да подхранвате културите си на всеки 7- 14 дни по време на техния растеж.

Дозировката му при различните култури варира.

Когато го използвате, за да подхраните рози и иглолистни храсти, дозата, от която се нуждаете е 50 грама гранулиран универсален тор Лактофол на един крадратен метър, от 3 до 4 пъти годишно.

При цъфтящите храсти и градински цветя, подходящото количество тор е 30 грама на един квадратен метър, отново подхранвайте 3-4 пъти в годината.

Ягодите трябва да наторите след брането с 25 грама на крадратен метър.

Плодните дръвчета и храсти се нуждаят от 40 грама гранулиран тор на квадратен метър, 3-4 пъти годишно. Докато тревните площи от 20-25гр/м2, 4-5 пъти в годината

При зеленчуковите култури, дозировката също е различна.

Доматите, пиперът и тиквичките имат нужда от 40 грама универсален тор на квадратен метър. Трябва да ги наторите след като ги присъдите и да ги подхранвате с 20 грама на квадратен метър 2-3 пъти по време на тяхната вегетация. 

Краставиците, морковите и подправките отново се наторяват след пресаждане с 30 гр/м2. След това ги подхранвате 2-3 пъти през вегетационния им период с 10 гр/м2.

Гранулираният и универсален тор от Лактофол е комплексен, биоминерален тор, с който може да осигурите на културите си една качествена поддръжка. Поръчайте още сега от нашия онлайн магазин и подарете на цветенцата си луксозно подхранване.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив