МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер представена от Севън Сийдс

Универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер представена от Севън Сийдс
Универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер представена от Севън Сийдс
Универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер представена от Севън Сийдс
Универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер представена от Севън Сийдс
Универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер представена от Севън Сийдс
1.75 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: fof0051

Опции

Купи

Когато ви е нужна много ефективна защита от слънцето, на помощ идва универсална засенчваща мрежа 80 % за каравана и кемпер с трайна UV защита. Както и името подсказва, този качествен продукт осигурява завидна защита от слънчевите лъчи – до 80 %. Как е възможно това и при какви условия се налага подобна защита от слънчевите лъчи на практика?

Засенчващата универсална мрежа за каравана и кемпер 80 % е произведена от високоустойчив полиетилен с допълнителна UV защита. Гъстотата на плетката осигурява до 80 % засенчване. Материалите и начинът на вплитане на влакната осигуряват значителна устойчивост на разтягане и разнищване. Мрежата притежава усилен външен ръб, който осигурява по-добра защита от разнищване в случай на скъсване. Сред предимствата на този продукт е и отличната устойчивост на влага, която предизвиква появата на бактерии и плесени.

Този модел е незаменим помощник в паркове за каравани и кемпери, при излет в планината, на къмпинг около морския бряг. С мрежата лесно ще засенчите мястото за отдих около вашата каравана или кемпер.
Гъстотата на модела спомага за предпазване и от прах. Осигурява намалена видимост, в случаите, в които се търси решение за създаване на повече лично пространство.

Уникалните качества на Засенчващата мрежа за каравани и кемпери 80 % я правят изключително ценен продукт за решение при различни условия. 

Приложението й далеч надминава само използване около кемперите или караваните, но с успех се прилага в градината и на балкона. 

Засенчващата мрежа 80% за кемпер и каравана е предпочитан продукт при парнико производство, в автокъщи, в различни места за отдих, както и при монтиране на съоръжения за ограничаване на видимост в обекти, като дворове, тераси и други.

Какви са предимствата от използването на универсалната Засенчваща мрежа за каравана и кемпер 80 % в парници и оранжерии?

Земеделците често използват Засенчващата мрежа с висок процент засенчване за предпазване на насажденията от прегаряне. Благодарение на по-добрият контрол на условията става възможно да се отглеждат деликатни култури дори извън типичният им сезон за растеж и цъфтеж, като декоративни и цъфтящи растения. Например, чрез мрежата се отглеждат цветя в парници дори през горещите лета. 

Друго предимство на Засенчващите мрежи за кемпер и каравана 80 % е намаляването на изпаренията от почвата. По този начин насажденията се нуждаят от по-рядко поливане, което спестява разходи на земеделците. 
Устойчивостта на мрежата на влага и свързаните с нея заболявания прави използването й още по-ефективно, защото се намалява разпространението на заболявания сред деликатните растения. 

Какви са предимствата от използването на Засенчваща мрежа 80 % в автокъщи?

Един от най-увреждащите елементи за боята на автомобилите е слънцето и особено силните слънчеви лъчи. В автокъщите автомобилите често са разположени на обширни паркинги на открито, напълно изложени на елементите на средата. При подобни условия, най-лесното и ефикасно решение за защита на автомобилите е инсталирането на Засенчваща мрежа за каравана и кемпер 80 %. Монтира се лесно и може да се използва многократно. Освен защитата от слънчеви лъчи, мрежата осигурява и защита от прах, което се цени високо от собствениците на автокъщи поради по-ниските разходи за автомивка. 

Засенчващата универсална мрежа 80 % на практика осигурява завидна защита на автомобилите от вредната радиация на слънцето в условия, в които няма как да се използва или изгради закрит гараж. 

При нас ще откриете ролки с различна ширина – от 1.5 м до 6 м. На дължина ролките са 100 м. Предлагаме възможност за поръчка на мрежа по индивидуални размери. 

Универсална Засенчваща мрежа 80 % може да закупите в тъмно зелен цвят. Плътността на мрежата е 70 гр./кв. м. 

Не се колебайте, набавете си ефективната защита срещу вредните ефекти от слънчевите лъчи още сега чрез универсална засенчваща мрежа за парник, каравана, тераса, кемпер, ограда и др.

Технически характеристики на мрежа за засенчване:

Може да поръчате универсална засенчваща мрежа за каравана и кемпер с ширини 1.5 м, 2, 3, 4, 5, 6 метра и дължина спрямо вашите нужди.

Предлагаме и доставка на засенчваща мрежа цяла ролка със следните размери – 1.5 м/100 м,  2 м/100 м, 3 м/100 м, 4 м/100 м, 5 м/100 м и 6 м/100 м.

Цвят: тъмнозелен

Плътност: 70 гр./кв.м

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на мрежи на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив