МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсален гел тор за всякакви растения 0.5 л - силно подхранване на корени, листа и цвят

Универсален гел тор за всякакви растения 0.5 л - силно подхранване на корени, листа и цвят - Торове за цветя с отлична цена: 7.54 лв.
Универсален гел тор за всякакви растения 0.5 л - силно подхранване на корени, листа и цвят
8.29 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0059

Опции

Купи
  • Разфасовка: Универсален гел тор Биопон се предлага в разфасовка от 0,5 литра. С една опаковка от половин литър тор, може да направите разтвор от 140 литра за поливане на различни видове цветя.
  • Продължителност на действие
  • Приложение и дозировка: Този Биопон гел минерален тор има универсално приложение. Той е подходящ за всички видове декоративни, балконски и стайни растения, като бегонията, азалията, мушкато, сакъзче, жасмина и много други. Може да използвате гел тора универсал през цялата година. Универсалният гел ще снабди вашите красиви цветя с всички необходими хранителни елементи за заздравяване, подсилен растеж и буен цъфтеж. Освен това ще подхрани кореновата система и ще помогне на растението да бъде по-здраво и устойчиво на болести и вредители.

Към гел минералните торове Биопон, дело на полската фирма BROS, добавихме и вид, който има универсално приложение. С този универсален гел  тор можете да подхраните висококачествено всички видове растения - цъфтящи и листнодекоративни. Ще откриете минералният тор в нашия онлайн магазин в опаковката от 0,5 литра.

С универсалния минерален гел, най-новото ни предложение на Биопон, вие може да подхраните всички видове балконски, декоративни, саксийни и градински растения. С този високоефективен подхранител ще заздравите вашите цветенца и ще предизвикате техният дълъг и изобилен цъфтеж.

Универсалният Биопон гел притежава всички хранителни вещества, от които вашите растения се нуждаят. Подхранвайки вашата бегония, хортензия, фуксия с него, вие ще стимулирате развитието на цветните им пъпки и буйният цъфтеж на цветята им. 

Ще укрепите корените на жасмина, азалията, мушкатото, като по този начин ще заздравите растенията и ще подсилите растежа им. 

Висококачественият подхранител, притежаващ водоразтворимата гел форма, има дебела текстура. Тази текстура улеснява много повече наторяването, защото не се разпръсква, когато се излива. Освен това, тази форма много по-лесно се абсорбира от почвата, което прави усвояването на хранителните вещества от растенията много по-бързо.

Можете да използвате гел минералният тор Биопон, притежаващ универсално приложение през цялата година. Ако торите редовно растенията си с него, ще подобрите цялостно състоянието на красивите си цветенца. 

Торове
Вид торовеГел торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив