МЕНЮ
КОШНИЦА

Качествени тухли четворки с добра цена за Пловдив и цяла България

Качествени тухли четворки с добра цена за Пловдив и цяла България
Качествени тухли четворки с добра цена за Пловдив и цяла България
0.97 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: TUH0003

Опции

Купи

Класическите тухли четворки в Пловдив и България са сред най-търсените строителни елементи за изграждане на стени и зидове в различни проекти – вили, жилищни сгради, къщи, гаражи, складове, огради и много други. В „Севън Сийдс“ ООД ви предлагаме висококачествени български тухли четворки на изгодна цена с възможност за поръчка на цял палет в Пловдив, цяла пловдивска област и всички населени места в страната. 

Тухлите четворки притежават добре познатата форма на паралелепипед с вътрешни фабрични отвори за по-ефективна изолация от шум и обмен на топлина. Размерите на единична четворка тухла са 240/250/120 мм. Използват се за изграждане на стена или зид с дебелина 25 см или преградна стена 12 см. Тухлите са толкова устойчиви, че са подходящи за монтиране на стени на открито (за огради) и на закрито. 

Правилната геометрична форма на тухли четворка и осигурените отвори позволяват по-лесното им нареждане плътно една до друга, а боравенето с всяка тухла е по-ефективно благодарение на олекотяването от отворите и възможността да се хващат здраво и удобно. 

Керамични тухли четворки с цена добра за доставка в Пловдив и страната впечатляват с отлични звуко- и топлоизолационни свойства. Отличават се с високо ниво на пожарозащита – А1.
Ниското обемно тегло и размерите на тухлите четворки за Пловдив и България позволяват по-бързо изграждане, което намалява разходите свързани с време и труд на зидарите. Качествената глина, от която са изработени в комбинация със системата от кухини им осигуряват отлична здравина и устойчивост на натиск от 3,5 N/кв.мм. Теглото на единична тухла четворка с възможности за доставки в Пловдив и пловдивско е много леко – едва 4,9 кг. 

За какви проекти са подходящи тухлите четворки с добри цени за Пловдив и страната?

Работата с тухли четворки не изисква използването на специална техника. Този тип строителни материали за двор и градина са предпочитани както от специалисти в бранша на строителство и ремонти, така и от частни майстори, защото монтирането им е сравнително лесно. Най-важното условие е да се подготви основата, която трябва да е равна, стабилна и изчистена. 

Тухлите са подходящи за ремонт на стени и огради в Пловдив, пловдивско и цяла България. Често се използват за изграждане на стени около санитарни помещения и шахти. Подходящи са за зидане на външни стени, вътрешни преградни стени. Притежават страхотна устойчивост на условията на средата. Издържат на натиск и износване и не изпускат никакви вредни вещества в средата дори при излагане на пряка слънчева светлина и жеги през лятото или отрицателни температури през зимата.

Качествените тухли четворки с добра цена за доставка в Пловдив и Б-я се използват широко и за вътрешни неносещи стени. Подходящи са за монтиране на преградни стени. Техните шумоизолационни свойства покриват стандартите описани в наредби свързани с изграждане на преградни стени, а именно, Rw = 40 dB. 
Топлоизолационните свойства на тухли четворки са 0,360 W/m.k. 

Благодарение на уникалните качества на строителната керамика да изгражда „дишащи“ стени с порьозна структура, комфортът в помещенията се подобрява с естествен обмен на влага и температура. 

В 1 палет тухли четворки получавате 200 броя тухли с общо тегло около 1000 кг. Отворите на тухлите улесняват рязането им при нужда в процеса на монтиране. Един палет тухли е достатъчен за изграждане на 6 кв. м стена с дебелина 25 см. Палетът е достатъчен за изграждане на 12,5 кв. м стена с дебелина 12 см.  

Основни технически характеристики на български качествени тухли четворки с добра цена за доставки в Пловдив и цялата страна

Размери на единична тухла четворка – дължината на една четворка тухла е 240 мм, а нейната ширина е 250 мм, височина на тухлите 120 мм

Размер на палета, с който се доставят керамични тухли четворки – 120/100 см

Максимален брой тухли четворки в един палет - 200 бр.

Кухините на този модел – вертикални (15 броя)

Устойчивостта на натиск на тухлите е – 3,5  N/кв.мм

Пожаробезопасност – Модела притежава клас А1

Топлоизолацията на модела тухла  – 0,360 W/m.k. 

Звукоизолационни показатели Rw – 40 dB

Брой тухли керамични четворки нужни за 1 кв. м – 33 броя (стена дебела 25 см), 16 броя (стена с дебелина  12 см)

Тегло – 4,9кг

Тегло на един палет - около 1000 кг

Този вид тухли четворки отговаря на стандарта за качество БДС EN 771-1+A1:2011

Севън Сийдс предлага доставка на керамични тухли в Бургас, Пловдив, София, Мичурин, Своге, Смолян, Велинград, Велико Търново, Стра Загора, Русе, Бяла, Плевен, Силистра, Видин, Козлодуй, Копривщица, Пирдоп, Клисура, Рила, Петрич, Сандански, Благоевград, Перник и др.

Забележка: Посочената цена е с включен ДДС. Минималното количество за доставка е 1 палет. Всички палетни пратки се заплащат предварително.

Настилки
Височина240 мм
Дължина350 мм
Ширина250 мм

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив