МЕНЮ
КОШНИЦА

Тухли за вътрешна зидария с доставки в Русе и страната 330/120/240 мм N+F

Тухли за вътрешна зидария с доставки в Русе и страната 330/120/240 мм N+F
Тухли за вътрешна зидария с доставки в Русе и страната 330/120/240 мм N+F
1.57 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: TUH0009

Опции

Купи

Българските тухли за вътрешна зидария с доставки в Русе и цяла България със системата Нут и Федер са елементът, който ви липсва (буквално) за бързо, ефективно и изгодно изграждане на преградни стени. Качествената глина вложена в производствения процес и изпичането на висока температура са основните причини за ефективността на керамичните тухли и допринася за многобройните ползи от монтирането им за вътрешни стени и вътрешни зидарии. Дизайнът на тухлите впечатлява с поне 2 характеристики. 

Вътрешността на всяка тухла за вътрешна зидария с доставки в Русе и Страната е снабдена със система от вътрешни вертикални отвори. В периферията на тухлата е разположен ред от по-малки отвори, докато в центъра кухините са по-големи. Тази система подобрява изолационните характеристики на тухлите за Русе и русенска област, а от там и на цялата стена. Разположението на по-малките отвори не е случайно. В процесът на зидане на стената залепващата смес се нанася именно върху периферията вместо по цялата повърхност на тухлата. Така спестявате от зидарски разтвор. Освен това малките оствори служат за по-лесно дюбелиране на качествените тухли за вътрешна зидария с доставки в Русе, особено ако прикрепвате изолации.

В тесните страни на българските керамични тухли за вътрешни зидарии в Русе и русенско, е осигурен уникален релеф с изпъкнали и хлътнали елементи. Този релеф всъщност е системата Нут и Федер (означава се N+F). Действа на същия принцип както механичното захващане в други сфери „длъб и зъб“. Изпъкналите елементи от релефа влизат в хлътналите елементи на съседната тухла. Ефектът е перфектно захващане, което е толкова плътно, че не е нужно да се използва зидарска смес вертикално при залепянето на тухлите.

Тухлите за вътрешни стени и зидарии за Русе и цяла България са с компактни размери, които позволяват изграждане на качествени стени и зидове с дебелина 12 см. Размерите са 330/120/240мм, а теглото на единичен брой е 7,6 кг. 

Българските тухли за вътрешна зидария са страхотно решение за изграждане на преградни стени с отлични качества  - топло - и звукоизолационни и тънки размери за оптимално усвояване на площта. Осигуряват звукоизолация от Rw = 44dB, което надминава минимално изискуемите в наредбите 40 dB. 

Тухлите керамични с доставки в Русе, Русенска област и страната са подходящи за неносещи стени стабилни и устойчиви във времето. Якостта на натиск на този модел тухла е 5,5 N/кв.мм. 
Керамичните тухли за вътрешни зидарии с доставки в страната и град Русе са напълно безопасни за средата. Издържат на всякакви условия и запазват здравината и качествата си в продължение на дълъг период от време. 

Тухли са използвани за строеж хилядолетия назад, което е истинско доказателство за невероятната здравина и устойчивост на този материал. Модерните тухли за вътрешни зидарии с доставки в Русе са изработени от висококачествена естествена глина изпечена на изключително висока температура. Крайният продукт е здрава и издръжлива тухла, която се превръща в най-добрият избор за строителен елемент в редица случаи. 

Подходящи са за ремонт на стаи, офиси, изграждане на стени, обграждане на шахти и санитарни помещения и други. Не изпускат вредни вещества дори, когато са подложени на много ниски или високи температури.

Притежават клас А1 за защита от пожари. В случай на пожар, стените изградени от висококачествени тухли не се възпламеняват. 

Основни технически характеристики на български тухли за вътрешни стени и вътрешни зидарии с доставка в Русе и цялата страна

Размери на единична тухла преградна – дължината на модела е 330 мм, а неговата ширина е 120 мм, тухлите са с височина 240мм

Кухините на модела тухли за зидарии вътрешни – вертикални  

Устойчивост на натиск – 5,5  N/кв.мм

Пожаробезопасност – Модела е с клас А1

Топлоизолация на тухлата – 0,330 W/m.k. 

Звукоизолационни показатели Rw – 44 dB

Тегло на една керамична тухла – 7,6 кг

Количество керамични качествени тухли за 1 кв.м зид - 12 бр.

Количество тухли в 1 палет 120/100 см - 150 бр.

Теглото на палета е около 1150 кг

Освен керамични тухли за Русе, Севън Сийдс организира доставка на тухли четворки в Пловдив, доставка на керамични качествени тухли в Бургас, както и доставка на тухли на добра цена в цялата страна – София, Варна, Плевен, Банско, Баня, Добринище, Сандански, Разлог, Петрич, Благоевград, Перник, Банкя, Велинград, Пампорово, Смолян, Боровец, Търговище, Ямбол, Шумен, Асеновград, Своге, Несебър, Слънчев Бряг, Поморие, Китен, Златни Пясъци, Приморско, Хисаря, Пазарджик, Габрово, Белоградчик, Копривщица, Панагюрище, Козлодуй и др.

Забележка: Посочената цена е с включен ДДС. Минималното количество за доставка е 1 палет. Всички палетни пратки се заплащат предварително.

Настилки
Височина240 мм
Дължина350 мм
Ширина250 мм

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив