МЕНЮ
КОШНИЦА

Тухли за външна стена с доставка в Стара Загора и страната 380/250/240 мм N+F

Тухли за външна стена с доставка в Стара Загора и страната 380/250/240 мм N+F
Тухли за външна стена с доставка в Стара Загора и страната 380/250/240 мм N+F
3.14 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: TUH0002

Опции

Купи

Разнообразието от качествени български керамични тухли за външна стена в Стара Загора и страната е много голямо. В „Севън Сийдс“ ООД ви представяме богат избор от керамични блокове и тухли подходящи за различни проекти – от изграждане на преградни неносещи стени, до зид на външни стени и други проекти, в които са нужни подсилени качества на използваните материали. Керамичните тухли за външна стена с доставки в Стара Загора и страната са произведени в България. Този страхотен продукт е за всички, които търсят блокове за външни стени с по-добри изолационни качества. Размерите на единична тухла са 380/250/240 мм, което означава, че за изграждането на 1 кв. м външна стена са нужни 11 броя. Подходящи са за неносещи външни и вътрешни стени с дебелина 25 см, които трябва да притежават по-добра шумоизолация и топлоизолация в сравнение с други модели керамични блокове с подобни размери. 

Керамичните тухли с доставка в Стара Загора и страната за външна стена се изработват от естествена глина от най-високо качество с повишена плътност. Системата от вертикални отвори позволява задържането на въздух в самата стена, който допринася за изолационните характеристики на зида. Отворите имат и друго важно предназначение – спомагат за спестяване на количеството зидарска смес нужно за надеждното изграждане на здрави и устойчиви стени. Специалната смес се нанася основно в периферията на тухлите, а не в/у цялата им площ.   

По този начин при зидане на стени външни или вътрешни с този тип тухли спестява сериозно количество зидарски разтвор по хоризонталните фуги. 

Закрепянето на тухлите за външна стена за Стара Загора и областта една към друга се случва устойчиво и сигурно благодарение на системата Нут и Федер (N+F) – специален релеф, чрез който механичното закрепяне е изключително плътно и устойчиво. Не само, че не се налага да се нанася разтвор за зидане, но и стената е осигурена с още по-добри топлоизолационни свойства и няма загуба на топлина от вертикалните фуги. 

Отворите в българските керамични тухли за външна стена с доставка в България и Стара Загора позволяват по-лесно и прецизно рязане на блоковете, както и пробиване и закрепяне на елементи и предмети на изградената стена (изолация, окабеляване и др.)

Заслужава си за споделим и допълнително предназначение на отворите – осигурени са специални кухини за палците на зидарите, които значително улесняват повдигането, преместването и поставянето на блоковете. 
Керамични тухли за стена външна притежават значителна обемна плътност около 800 кг/куб.м. Устойчивостта на якост е 8 N/кв.мм. Топлоизолацията, която се постига при изграждане на стени с този модел е 0.250 w/m.k. Шумоизолационните свойства също са впечатляващи – Rw = 48 dB, което е повече от минимално изискуемите 40 dB за преградни стени в жилищните сгради в Стара Загора и цяла България. 

Керамични тухли са един от най-добрите природно чисти продукти, които ефективно се използват в строителството с много дълъг живот на експлоатация. Предимствата им са безброй и обхващат всички процеси по производство, монтаж и комфорт при експлоатация. 

Използва се природен ресурс – качествена глина и вода. Изпечените на 900 С градуса тухли не изпускат никакви вредни вещества в средата независимо от условията. Притежават порьозна структура, която спомага за естествено регулиране на влагата и температурата преминаващи през стените. Тухлите са огнеупорни с клас А1 на пожарозащита. На практика, те не помагат за разпространяването на пламъци в случай на пожар и допринасят за устойчивостта на постройката. 

Технически характеристики на българските керамични тухли на добра цена за външна стена с възможни доставки в Стара Загора, старозагорска област и цялата страна.

Размери на една тухла от този модел – дълги са тухлите 380 мм, широки са 250 мм, а височината им е 240 мм

Кухините, които са вградени в тухлата за външна стена са вертикални

Допълнителни особености – система за захващане Нут и Федер (N+F)

Устойчивост на натиск – 8  N/кв.мм

Пожаробезопасност – клас А1

Звукоизолационни показатели Rw – 48 dB

Брой тухли нужни за 1 кв. м зид – 11 броя

Коефициент на топлоизолация – 0.250 W/m.k. 

Тегло – 16,5 кг

Отговарят на стандарт за качество БДС EN 771-1+A1:2011

Брой тухли за външна стена в един палет 120/100 см - 60 бр.

Тегло на един палет тухли - 1010 кг

Севън Сийдс предлага още доставка на тухли за вътрешна зидария в Русе, качествени тухли четворки, доставка на тухли в Бургас, Варна, София, Николово, Нова Загора, Трявна, Павликени, Севлиево, Калофер, Разград, Шумен, Добрич, Силистра, Свищов, Рибарица, Тетевен, Троян, Ловеч, Плевен, Доспат, Златоград, Пловдив и др. малки и големи села и градове в цяла българия.

Забележка: Посочената цена е с включен ДДС. Минималното количество за доставка е 1 палет. Всички палетни пратки се заплащат предварително.

Настилки
Височина240 мм
Дължина350 мм
Ширина250 мм

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив