МЕНЮ
КОШНИЦА

Професионална тревна смеска за футбол и стадион Перформанс - Landscaper Pro Performance

Професионална тревна смеска за футбол и стадион Перформанс - Landscaper Pro Performance
Професионална тревна смеска за футбол и стадион Перформанс - Landscaper Pro Performance
101.30 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: GSE0006

Опции

Купи

Професионална тревна смеска за футбол и стадион Landscaper Pro Performance притежава всички качества, на които трябва да отговарят премум миксовете от тревни видове за затревяване на спортни терени. Landscaper Pro Performance има още едно предимство – страхотни регенеративни качества, което прави този тип тревни смески за футбол подходящи както за затревяване на нови стадиони, игрища и други, така и за подобряване на вида и качеството на съществуващи настилки – сгъстяване, затревяване на оголени петна по терените и т. н. 

Тревна смеска за стадион и футбол Performance е продукт от висококачествената серия Landscaper Pro на компанията ICL. Производителят на семена е сред лидерите на пазара, които полагат допълнителни усилия в разработването на нови технологии и подобряване на съществуващите продукти за постигане на оптимални резултати при затревяване. 

Тревни смески Performance за футбол и стадиони са комбинация от семена на висококачествен райграс в комбинация със семена на сортове червени власатки. При осигурени оптимални условия, получената тревна настилка впечатлява с гъстота и устойчивост, страхотен вид и мекота. Нежните листа на растенията всъщност притежават завидна издръжливост. С футболни Тревни смески за стадион Performance се постига страхотен декоративен ефект от равни гъсти зелени площи с естествен тревен килим. Това е и причината за популярността за продукта за затревяване и на обекти, които не са предназначени за спортни цели, като паркове, градини на хотели, резиденции, луксозни частни вили и много други. 
Освен страхотна устойчивост на натиск и газене, Performance притежава и способностите да се възстановява бързо, което е ненадминато качество особено при поддържане на тревни настилки с практична насоченост и често използване. 

Растенията включени в микса футболна Тревна смеска Landscaper Pro Performance за стадион са многогодишни и студоустойчиви за климатичните условия у нас, като запазват зелен цвят и през зимните месеци. 

Засяване на семената на смеска тревна за футбол Performance

Видовете растения, които формират тревните смески Landscaper Pro Performance предпочитат плодородни почви с отлична оцедливост. Откъм изисквания за светлина, най-оптималните условия за образуване на гъсти чимове устойчива трева е целодневно огряване от слънце. Растенията осигуряват много добри резултати и при частично засенчване. Не са подходящи местата, които получават по-малко от 6 часа слънчева светлина. 

Семената на райграс за футбол Performance се засяват върху почистени, подхранени и обработени почви чрез равномерно разпръскване върху повърхността. Покриват се с около 1 см слой почва и се валират старателно. 
Поливането е важна част от затревяването и поддържането на тревните площи. Футболен райграс за стадион Landscaper Pro Performance има нужда от ежедневно поливане, за да се осигури постоянна влага в почвата. Подгизване не бива да се допуска.

Най-подходящото време за сеитба е или през пролетта или през есента. Важно е да не се предприема засяване ако температурите са отрицателни. Семената покълват в рамките на две седмици. 
Тревни смески футболни Performance имат способност да се възстановяват бързо. Поради тази причина се нуждаят от изобилие от хранителни вещества. Наторяването е задължително, за да се поддържа гъстотата и изрядния вид на тревните площи. Използвайте специализирани торове за тревни площи или торове за нова трева. 

Регенеративните способности на растенията влияят и на нуждата от косене. Първото косене на затревените площи се извършва при достигане на височина на растенията около 5 – 7 см. Оптималната височина за страхотен декоративен ефект на тревната настилка е около 1.5 – 2 см. Често се прилага и коситба при достигане на 3 – 4 см в зависимост от желания ефект и предназначение. 

Сеитбената норма е 1 кг за 30 – 35 кв. м. площ. 

Съдържание на тревна смеска за спортни терени:

Тази тревна смеска за футбол и стадион професионална Landscaper Pro Performance съдържа следните специално селектирани видове треви:

Пасищен райграс  (Lolium perenne) – 80%

Червена власатка (Festuca rubra commutata) – 10%

Червена власатка (Festuca rubra rubra) – 10%

Разфасовка – 5 и 10 кг

Тревни смески
За слънце или сянкаСлънце
Устойчивост на утъпкванеВисока
СухоустойчивостСредна

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив