МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор Мастърбленд 15-10-30 за хидропоника, листно и почвено торене с високо съдържание на калий

Тор Мастърбленд 15-10-30 за хидропоника, листно и почвено торене с високо съдържание на калий - Торове за домати с отлична цена: 4.00 лв.
Тор Мастърбленд 15-10-30 за хидропоника, листно и почвено торене с високо съдържание на калий

Опции

Купи
  • Разфасовка: Висококачественият тор за хидропоника, листно и почвено торене Мастърбленд 15-10-30, се предлага в разфасовки от 50 гр.
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате наторяващата субстанция върху растения, които изпитват дефицит на Калий, за да ги заздравите, повишите устойчивостта им и увеличите добивите си. Начините за наторяване са чрез листно подхранване и почвено торене, може да използвате тора и за хидропоника. При листно торене на зеленчуци, цветя и лозя, трябва да разтворите 2,5 -5 г в един литър вода, или в комбинация с други препарати, предназначени за защита на растенията - 0,35 - 0,5 кг/дка. Дозата на тора варира в зависимост от фазата, в която се намират третираните растения и тяхната големина. При подхранване на разсад, торната смес, от което се нуждаете е 2 гр в един литър вода. Ако подхранвате почвено зеленчуците, цветята и лозята, трябва да посипете 4 кг от тора на един декар земеделска земя. При овощните култури и декоративни храсти – 3 кг на един декар. За дините и пъпешите – от 1 до 2 кг, а тютюнът и зърнените култури – 2 кг.
  • Съдържание: Мастербленд 15-10-30 е кристален тор за хидропоника с високо съдържание на химичния основен елемент Калий (K). Основната му функция е да подсили растежа и цъфтежа на културите. 

С най-голямо удоволствие Ви представяме още един висок клас торове за хидропоника и почвено и листно торене Мастербленд 15-10-30. Този тор е предназначен за грижата на всички видове култури, които имат oсобена необходимост от Калий (K).

Мастербленд 15-10-30 е тор с кристална консистенция и е изключително подходящ за почвено торене, листно подхранване и за хидропоника. 

С високото калиево съдържание в състава си, този подхранител стимулира количеството и подобрява качеството на третираните култури, в частното на различните видове зеленчуци. 

Има много добро влияние и върху цъфтежа и растежа при цветенцата и саксийните растения заздравява ги цялостно и подпомага формирането на богати и свежи цветове.

Качественият подхранител има положително действие и върху устойчивостта на растенията, като я подобрява и по този начин третираните култури се справят много по-добре при появата на неприятните болести и вируси. 

Освен това гарантира много по-дълготрайна съхраняемост на плодчетата, като осигурява приятната наслада да им се наслаждаваме много по-дълго.

Можете да торите различните култури както чрез листно подхранване, така и чрез почвено торене.

При листно подхранване на култури, като зеленчуци, лозя и цветенца имате нужда от разтвор, съдържащ 2,5-5 г. от тора, разтворен в 1 литър вода и/или комбиниран с друг препарат, предназначен за растителна защита – 0,35 - 0,5 кг. на един декар земеделска земя.

Нужната дозировка тор е в голяма зависимост от големината и фазата на растенията.

Ако поливате разсад зеленчуци, лозя или цветенца – необходимата доза тор е 2 гр. Мастербленд тор в 1 литър вода.

При почвеното подхранване на зеленчуци, цветя и лозя4 кг. тор на един декар земеделска земя е подходящото количество. 

Тютюнът и зърнените култури се нуждаят от 2 кг. подхранител на един декар.

Овощните и декоративни растения имат необходимост от 3 кг на един декар земя.

Докато на вкусните дини и пъпеши 1 кг тор на един декар площ им е достатъчен.

Кристалният тор, с високо съдържание на Калий – Мстербленд 15-10-30 е наличен в нашия онлайн магазин в опаковки от 50 гр.

Торове
Вид торовеЛистни торове, Торове за капково, Кристални торове, Торове за хидропоника

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив