МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсален тор за цъфтящи растения и всякакви цветя от Лактофол

Универсален тор за цъфтящи растения и всякакви цветя от Лактофол - Торове за цветя с отлична цена: 2.99 лв.
Универсален тор за цъфтящи растения и всякакви цветя от Лактофол
3.69 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0114

Опции

Купи
  • Разфасовка: Разфасовката, в която се предлага този универсален тор за цъфтящи цветя и всякакви видове декоративни растения е 250 мл.
  • Продължителност на действие: Продължителността на действие на универсалния тор за цъфтящи и декоративни растения е около 2 седмици, от 10 до 14 дена. 
  • Приложение и дозировка: Универсалният тор може да използвате върху всички видове цъфтящи и листно-декоративни растения. Като лалета, циганче, бегонии петунии, мушката, зюмбюли, калдаръмче, фрезии, лилиуми, и др. луковични и бордюрни цветя. Може да наторявате с него и калистемон, китайска роза, хоя, азалия, както и кампанула, агератум, тагетес, невен, декоративен лен и много други. За да подхраните цветчетата си Ви е достатъчна една капачка от течния тор разтворена в литър и половина вода. Препоръчително е да торите растенията си с него един път на две седмици.
  • Съдържание: Този универсален тор съдържа в себе си Общ азот Азот (N) - 9%, Калиев оксид (K2O) - 4%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) - 3%, Магнезий (MgO) - 2%, Бор (B), Молибден (Mo), Мед (Cu), Цинк (Zn), Манган (Mn), Желязо (Fe) и Физиологичноактивни вещества.

Представяме Ви универсален тор за цъфтящи и декоративни растения от Лактофол. С този универсален тор, обогатен с витамини, Вие ще може да се грижите за всички растения и цветчета, които имате в дома си и в градината

Редовното му използване води до цялостно заздравяване на цветчетата и подобряване на растежа им. Листенцата стават по-лъскави и получават по-наситени багри. А теменужките, зюмбюлите и всички други цветчета, които отглеждате в градината и дома си подобряват цъфтежа си и изкарват на показ най-красивите си цветове и шарки

Освен всички тези така желани резултати, универсалният тор от Лактофол подобрява устойчивостта на растенията Ви към вариращите болести и вируси, които иначе биха оказали негативно влияние върху тях.

Грижата за стайните Ви и градински цветчета е от изключителна важност, като редовното подхранване трябва да върви ръка за ръка с поливането. Системното торене е много важно за растенията. Ако Вашата цел са резултатите, които изборихме малко по-нагоре, то подхранвайте цветчетата си!

Още повече, че торенето с универсалния тор за цъфтящи и декоративни растения е много лесно, а течната му формула го улеснява още повече

Това, което трябва да направите е да разтворите една капачка от универсалния тор в литър и половина вода и след това да полеете цветята, които искате да култивирате. С този вече готов разтвор, Вие сте готови да подхраните около осем броя саксии.

За да получите желани резултати, подхранвайте с изготвения разтвор на всеки 10 или 14 дена

Можете да откриете универсален тор от Лактофол за цъфтящи и декоративни растения в нашия онлайн магазин и да се сдобиете с него мигновено. Съветваме Ви да започнете грижата за цъфтящите си и листно-декоративни растения още сега, за да може след време да се радвате на красивата и обогатена с прекрасни цветове дом и градина. 

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив