МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор за нови тревни килими изградени с тревни смески - Старт

Тор за нови тревни килими изградени с тревни смески - Старт - Торове за трева с отлична цена: 9.09 лв.
Тор за нови тревни килими изградени с тревни смески - Старт
8.99 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0094

Опции

Купи
  • Разфасовка: 1 кг (за 35 кв.м)
  • Продължителост на действие: Около месец.
  • Приложение и дозировка: Прилагат се около 30 гр. за кв.м от тази комплексна тор за тревни килими. Торете при суха трева или непосредствено след засяването на тревната смеска (при изграждане на нови градини), като се разпръсква равномерно в тревната площ. Торенето може да стане чрез ръчна торачка за райграс или на ръка (използвайте ръкавици). Задължително полейте обилно след наторяването.
  • Съдържание: Азот (N) 20%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 20%, Калиев оксид (K2O) 10%

Градинарски магазин semenata.bg има удоволствието да Ви представи една страхотна тор за нови тревни килими, изградени чрез засяване на професионални и хоби тревни смески - Старт 20-20-10.

Торът за нов тревен килим е произведен от лидерът в българското торопроизводство Лактофол. Това е мощен гранулиран минерален тор, който се прилага при затревяване на нови градини или при засяване на повредени тревни килими.

Старт 20-20-10 има мощно и много бързо действие. Подпомага тревните семена за по-бързо покълване и по-бърз растеж в началото на тяхното развитие. Има изключително благоприятно действие в/у млади тревни площи и в/у нарушени треви в следствие на засушаване, интензивно тъпчене и др.

Торът за тревни килими и тревни смески Старт се прилага много лесно. В опаковката се съдържа специална мерителна чашка, която Ви помага да дозирате изключително прецизно (една чашка е равна на 50 гр.). 

Измерете нужното Ви количество тор и го разпръснете равномерно в тревната площ. След торенето задължително полейте обилно.
В случай, че правите ново затревяване с тревна смеска може да добавите тора за тревни килими при засяването на семената и да го вкопаете заедно с тях.

 

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив