МЕНЮ
КОШНИЦА

Ефективен тор за трева на достъпна цена 1 кг - за торене през цялата година (за до 50 кв.м)

Ефективен тор за трева на достъпна цена 1 кг - за торене през цялата година (за до 50 кв.м) - Торове за трева с отлична цена: 7.00 лв.
Ефективен тор за трева на достъпна цена 1 кг - за торене през цялата година (за до 50 кв.м)
9.97 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0043

Опции

Купи
  • Разфасовка: Гранулираният тор за трева на супер цена от Биопон, предназначен, за да се грижи за Вашето тревно килимче се предлага в разфасовката от 1 кг.
  • Продължителност на действие: След като подхраните тревната площ с подхранителя на Биопон, неговото действие продължава три месеца.
  • Приложение и дозировка: Насочеността на този подхранващ тор е към наторяването на тревната площ. Можете да я подхранвате през месеците Март, Юни и Септември. Дозировката, от която се нуждаете при наторяване на многогодишна трева е 20 - 30 гр./м2, а на скоро израснала морава - 40 - 50 гр. /м2. Трябва да посипете равномерно гранулите директно върху тревната площ и да полеете обилно с водичка. Водата разтваря гранулките незабавно в почвата и те подхранват корените и листната маса на тревата, като я снабдяват с нужните хранителни субстанции. Преди да започнете наторяването, се убедете, че тревната площ е окосена, като трябва да са минали минимум два дни от косенето. Не превишавайте посочената дозировка!
  • Съдържание: Този гранулиран тор за трева на достъпна цена е съставен от следните химични елементи: - Амонячен азот (N) – 12%, Фосфорен пентаоксид (P2O5) – 5,5%, Калиев оксид (K2O) – 10,5%, Магнезиев оксид (MgO) – 3,5% и Сяра (S) – 11,5%.

Представяме Ви гранулиран тор за райграс от Биопон, който е насочен специално, за да се погрижи за тревната площ. Висококачествен и ефективен, този подхранител е наличен в нашия онлайн магазин в опаковката от 1 кг.

Както е известно, редовното косене на тревната ливада е от изключителна важност, за да расте правилно тя и да има необходимата гъстота. Може би по-малко известен е фактът, че при растежа си тревичката използва голяма част от нужните й хранителни вещества. Следователно има спешната нужда да бъде снабдена отново с тях. Използвайки Биопон гранулиран тор, Вие ще осигурите на тревичката си всички необходими хранителни субстанции и ще получите мечтаното гъсто и зелено тревно килимче.

С подхранителя, предназначен за да натори и обогати тревната площ, Вие ще спрете неприятното обрастване с храсти и мъх и ще стимулирате растежа на тревичката на празните местенца.

Преди да започнете наторяването с гранулирания тор, тревичката Ви трябва да е окосена, като е необходимо да са минали около два дни след последното косене. Отмерете нужната доза и я посипете равномерно върху тревната площ. 

Дозировката зависи главно от самата тревна ливада- при подхранване на многогодишна тревичка, нужното Ви количество е 20-30 грама на един квадратен метър площ.

При тревичка, която е нова, дозировката е 40-50 грама гранулирана тор на един квадратен метър.

След като сте наръсили торта, следва да полеете обилно с водичка. Това е финалната стъпка и може би най-важната, защото водата помага на гранулирания тор да премине почти мигновено в почвата и да подхрани корените на тревичката. Подхранващите вещества се освобождават, бивайки регулирани от естествените фактори, като влажност и температура.

Подходящите периоди за наторяване с гранулирания тор от Биопон са месеците Март, Юни и Септември.

Важно е да обърнете внимание на посочената доза тор и да не я превишавате. Ако го направите, ще получите обратния ефект, като вместо да подхраните и стимулирате правилния растеж на тревното килимче, да го разболеете и дори унищожите.

Съхранявайте наторяващия препарат в плътно затворен съд на хладно и сухо място. При употреба винаги се снабдявайте със защитни ръкавици и пазете далеч от деца. 

При случаен контакт с очите, незабавно измийте с водичка, а при поглъщане на някаква част от препарата, не се бавете да потърсите спешна медицинска помощ. 

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив