МЕНЮ
КОШНИЦА

Страхотен тор течен за цъфтящи растения в офиса, на балкона и в градината

Страхотен тор течен за цъфтящи растения в офиса, на балкона и в градината - Торове за цветя с отлична цена: 2.99 лв.
Страхотен тор течен за цъфтящи растения в офиса, на балкона и в градината
3.69 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0107

Опции

Купи
  • Разфасовка: 250 мл 
  • Продължителост на действие: Около 2 седмици.
  • Приложение и дозировка: Една капачка от течната тор се разтваря в 1,5 литра вода. Така приготвения разтвор е достатъчен за наторяване на около 8 бр. средно големи саксии за цветя. Тори се през две седмици в периода на вегетация (от март до октомври) и през 3-4 седмици през зимните месеци.
  • Съдържание: Азот (N) 6,0%, Дифосфорен пентаоксиц (P2O5) 4,0%, Калиев оксид (K2O) 4,0%, Бор (B) 0,3%, Съдържат се още физиологично активни вещества и микроелементи (Мед, Манган, Молибден, Цинк).

В каталога на градински магазин онлайн semenata.bg предлагаме на любителите и професионалисти градинари един наистина мощен течен тор за цъфтящи растения на българският лидер в торопроизводството Лактофол. 

Течният тор за растения цъфтящи Лактофол 6-4-4+B 0,3 е изключително подходящ за подхранване на всякакви видове цветя в интериора и в градината. Той е с много добре балансирано съдържание на трите най-важни елементи за богат цъфтеж и оптимален растеж - азот, фосфор и калий. Освен тях в него са добавени множество допълнителни микроелементи и физиологично активни вещества, които мощно стимулират декоративните растения. 

При редовно торене с течните торове за цъфтящи растения на Лактофол се наблюдават рязко увеличаване в броя на цветните пъпки при цветята, цъфтежа става по-обилен и по-продължителен. 

Тяхното въздействие усилва корените на растенията, заздравява стеблата и придава блясък и наситен цвят на листната маса. Самите цветове стават още по-ярко оцветени и имат свеж и атрактивен вид, а зелените части са здрави и наситено зелени през целия период на действие на торовете.
Безспорно предимство от прилагането на тези торове течни на Лактофол е, че няма нужда от ежегодно сменяне на почвения субстрат, което е стрес за всяко цъфтящо растение.

Специалистите от екипа на градински магазин semenata.bg  съветват тази серия торове да се прилага активно на всеки две седмици от ранна пролет до късна есен, за да имате по-здрави, жизнени и красиви растения. През зимните месеци е добре да разредите торенето до веднъж на 3 - 4 седмици, защото голяма част от растенията са в покой.

Внимавайте, когато третирате растенията с тези торове, част от тях да не попаднат по зелените им части или по цветовете. Ако това се случи измийте листото с малко чиста вода.

Течната тор на Лактофол за цъфтящи растения е  лесна за съхранение и работа, бързо се разтваря във вода и бързо се приема от наторените растителни видове. Това, както и балансираното хранене, което осигурява на растенията, е много важно за правилното им и равномерно развитие във всички фази на живота им.

Тази течна тор за балконски цветя и всякакви цъфтящи е много подходяща за наторяване на мушкато, сакъзче, вербена, петунии, хоста, различни видове маргарити, хризантеми, кученце и много др. у дома, на балкона или в градината.

 

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив