МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор за стайни цветя обогатител 250 мл Лактофол - против хлороза за повече наситен зелен цвят

Тор за стайни цветя обогатител 250 мл Лактофол - против хлороза за повече наситен зелен цвят - Торове за цветя с отлична цена: 3.19 лв.
Тор за стайни цветя обогатител 250 мл Лактофол - против хлороза за повече наситен зелен цвят
3.59 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0130

Опции

Купи
  • Разфасовка: Специалния тор за стайни цветя против хлороза от Лактофол се предлага в разфасовка от 250 мл.
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате този обогатител върху всички видове стайни растения. Нужната дозировка е една капачка от обогатителят разтворена в 1,5 вода. Прилага се през 15 дни за срок от 2 месеца при засегнати от хлорози растения или веднъж - два пъти в месеца за профилактика за всякакви видове цветя домашни. Обикновено се прилага през зимата за зимно торене, но перфектен ефект дава и при подхранване през активната вегетация.
  • Съдържание: В обогатителят за стайни растения се съдържат Азот (N) - 3,5%,  Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 7,0%,  Калиев оксид (K2O) 4,5% и Магнезиев Оксид (MgO) 1,0%. Съдържат се и микроелементи, като Бор (В), Мед (Cu),Желязо (Fe) хелатизирано, Mанган (Mn), Mолибден (Mo), и Цинк (Zn).

Стайните цветя са едни от най-често срещаните растения във всеки дом. Те са частицата природа, която добавя красота и свежест в интериора. Някои от тях, като алое, фикус бенджамин, хлорофитум дори са полезни за хората, като отглеждайки ги, ние намаляваме замърсяването на въздуха в помещението и по този начин помагаме на здравето си. 

За да отгледате красиви стайни цветя, които ще добавят един красив уют във Вашият дом е много важно да им обръщате внимание, за да може да растат здрави. Понякога въпреки нашите усилия и грижа, растенията изпитват недостиг на хранителни елементи в саксията. При недостиг на желязо, например, се появява пожълтяване на листата, което се нарича желязна хлороза. 

Причините за появата на това явление може да са вирусни заболявания, недостатъчна влага в почвата, липса на важни хранителни елементи в растението и други такива. 

В нашия онлайн магазин ще намерите Обогатител тор за стайни цветя и декоративни растения от Лактофол, който има специалното предназначение да "лекува" Вашите цветчета, след като биват засегнати от тази неприятна недостатъчност. 

За да го приложите върху стайните си цветчета Вие трябва да приготвите разтвор, с който да наторите даденото растение. 

За изготвянето на разтвора се нуждаете от една капачка обогатител за стайни растения, който трябва да разтворите в 1,5 вода. С получилия се разтвор може спокойно да наторите от 8 до 10 средни и големи саксии

След като сте извършили наторяването с работния разтвор, Вие ще започнете да се радвате на положителните ползи от него. 

Това, което обогатителят за стайни растения от Лактофол извършва, е да помогне на цветето при преодоляването на хлорозата. Да премахне изсветляването или пожълтяването на листчетата и те да получат красив зелен цвят

Друго негово въздействие е върху храненето на растенията и цветчетата, като обогатителят от Лактофол подобрява цялостния им прием на хранителни вещества.

Подходящият момент, в който трябва да започнете торенето на цветчетата си с обогатителят за стайни растения, е когато видите листенцата да изсветляват или пожълтяват. За да получите желания резултат, поливайте увреденото растение на всеки 15 дни в продължение на два месеца. При смяна на сезоните, извършвайте по една профилактика, като третирайте даденото цветче с готовия разтвор един път или два пъти в месеца

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив