МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор срещу плевели за трева и площи обрасли с бурени

Тор срещу плевели за трева и площи обрасли с бурени - Торове за трева с отлична цена: 7.95 лв.
Най-продаван
Тор срещу плевели за трева и площи обрасли с бурени
11.29 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0036

Опции

Купи
  • Разфасовка: 1 кг
  • Продължителост на действие: около месец.
  • Приложение и дозировка: За 1 квадратен метър - 20 грама. Опаковката от 1 кг е достатъчна за наторяване на площи с размери от 50 кв. метра.
  • Съдържание: Азот /7% [5,5% амонячен азот, 1,5% нитратен  азот]/, Фосфорен пентаоксид /5%, разтворим в неутрален амониев цитрат и във вода [2,5% водоразтворим фосфорен пентаоксид (Р2О5)]/, Калиев оксид /8%/, Магнезиев оксид /4,5%/, oбщ серен триоксид (SO3) /20%, включително 16% триоксид (SO3) разтворим във вода/, oбщ желязо (Fe)/5%/

Представяме на Вашето внимание специализиран тор срещу плевели за трева на фирма BIOPON със съдържание на NPK (Mg, S) 7 : 5 : 8 (4,5 : 20) и с желязо (Fe), който добавихме към каталога си със специализирани торове на нашия онлайн магазин semenata.bg.

Този специален тор, предназначен за третирането на площи с райграс и други житни треви е специализиран в борбата с широколистните плевели в градината. Има действие срещу детелина и дихондра, затова не употребявайте в морави, които ги съставляват.

Тази специална и качествена разработка съдържа съставки, благодарение на които се редуцира развиването на широколистните плевели от всякакъв вид в насажденията. Благодарение на наторяването с него, площите с райграс и житни треви са надеждно защитени от растения като бялата детелина, червената детелина, живовляка, кръстеца, глухарчето и всички останали широколистни бурени.

Голям плюс при торенето с този тор за трева срещу плевели е, че само с еднократно торене с него си осигурявате и действие срещу плевелите и бурените за период от около месец.

С този специализиран за борба с широколистните плевели тор, тревите могат да се третират през целия активен сезон, като се започне от месец март и се стигне до месец септември. Разходната норма на този продукт за подхранване с действие против бурени е 50 грама на един квадратен метър, което го прави и икономически рентабилен.

Тайната на торът за трева на Biopon се крие в идеалната комбинация между калият, азотът, магнезият, фосфорът и високото съдържание на желязо. Тези микроелементи спомогат за качественото подхранване на тревите, както и за изграждането на по-здрави корени в дълбочина и на гъст и равномерен тревен килим с ярък зелен цвят. Освен това третираните с този тор площи са по-адаптивни, подобрява се устойчивостта на заболявания.

Добре е да се знае, че преди самото наторяване с този качествен тор против плевели, затревените площи е нужно да бъдат окосени. След като приключите с наторяването, площите се поливат добре, за да стартира веднага и силното действие на този тор.

Специалистите от нашия oнлайн магазин semenata.bg съветват да внимавате с близката растителност около тревата. Спазвайте разстояние от около метър-два от живия плет, розите, декоративните храсти и др. растения, които могат да бъдат уязвими при действието срещу бурени на този тор. Можете да третирате тревни терени с житни сортове треви, в които желаете да подтиснете широколистните плевели. Торенето е възможно от ранна пролет до късна есен.

Този вид тор е много полезен за предпазването на еднокомпонентните Ви тревни площи с райграс или с други житни тревни смески, особено ако те са изградени в близост до диви полета или не поддържани площи, откъдето могат да се прехвърлят семената на широколистните плевели.

Този тор може да се използва и от професионалисти и от любители озеленители. Той е лесен за употреба, дава бърз и добър резултат. Използва се при поддържането на разнообразни тревни площи - от дворове и градини, през паркови  комплекси и декоративни зелени площи до хотели и курортни комплекси.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив