МЕНЮ
КОШНИЦА

Гел тор за подправки и билки Biopon с мощен подхранващ ефект

Гел тор за подправки и билки Biopon с мощен подхранващ ефект - Тор за подправки и билки с отлична цена: 5.62 лв.
Гел тор за подправки и билки Biopon с мощен подхранващ ефект
6.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0061

Опции

Купи
  • Разфасовка: 250 мл
  • Продължителост на действие: Течният гел тор за подправки и билки на Агрекол действа 7 дни след наторяване.
  • Приложение и дозировка: Дозата е 5 мл от концентарата се разтваря в 2 литра вода. Торовете се разтварят 100% и така подготвения разтвор се използва за директно поливане. Една опаковка от 250 мл е достатъчна за приготвяне на 100 л разтвор.
  • Съдържание: Общ азот (N) – 5% (2,1% общ азот, 1,1% амониев азот, 1,8% амиден азот), фосфор (P2O5) – 4%, калий (K2O) – 6%. Микроелементи: Бор (B) 0,02 %, Мед (Cu)* 0,002 %, Желязо (Fe)* 0,02 %, Манган (Mn)* 0,015 %, Молибден (Mo) 0,002 %, Цинк (Zn)* 0,015 %
    *Хелатиран с EDTA

Онлайн магазин semenata.bg представя на своите многобройни настоящи и бъдещи клиенти от каталога си специализиран гел тор за подправки и билки на Биопон (Biopon).

Тези специално селектирани гел торове са подходящи и действат универсално не само за билкови растения и за подправки, но и за различни по вид и сорт зеленчукови растения като краставица, домат, пиперка, тиквичка, лук, чесън, каперс, магданоз.

Торовете за подправки и билки на Биопон се използват еднакво успешно както и при билки и подправки, които се отглеждат на открити култивирани площи, така и към растения, отглеждани на закрито - в оранжерия, парник или у дома в саксии, кашпи и сандъчета, на терасата или балкона.

Азотът, калият и фосфорът, които влизат в добре балансираният състав на гел торът за билки на Biopon, подсигуряват стабилното и равномерно подхранване на растенията през целия си период на действие. 

Освен благотворното си въздействие върху подхранваните с тях билки и подправки, торовете под формата на гел влияят върху хранителните качества на почвата и на микробиологията. Подхранените редовно билки и подправки са високо устойчиви на болести и на обичайните за тях вредители, стават по-сухоустойчиви и по-студоустойчиви, адаптивни, силни и бързо растящи.

Подхранването с гел торовете се извършва периодично на всеки 7 дни, като третирането може да се прави за дълъг период от време от ранна пролет до късна есен с еднакво добър успех и висока ефикасност.

Наторяването с гел торът във фазите на цъфтене е много важно за всички билки и подправки, защото помага за растежа, засилва жизнеността, аромата и обилността на цветовете, помага за растежа на стеблата и корените на билката или подправката

Голям плюс за тези минерални торове е фактът, че те се произвеждат в състояние на 100% водоразтворим гел. Това ги прави удобни за съхранение и работа с тях, улеснява разтварянето им в почвата и приемането на хранителните съставки от корените на растението.

Опитът на специалистите от Онлайн магазин semenata.bg сочи, че с тези торове може да се подхранва ефикасно в периода от март до септември.

Biopon гел тор се цени при отглеждане на босилек, мащерка, мента, лавандула, маточина, копър, магданоз, кресон, жълт кантарион, коприва, лайка, риган, стевия, хизоп, розмарин, синап, мента, ким и много други.

Торове
Вид торовеГел торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив