МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор с контролирано бавно освобождаване за тревни площи и храсти

Тор с контролирано бавно освобождаване за тревни площи и храсти - Торове за цветя с отлична цена: 97.49 лв.
Тор с контролирано бавно освобождаване за тревни площи и храсти
126.37 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FF00007

Опции

Купи
  • Разфасовка: 20 кг.    
  • Продължителост на действие: Около четири месеца.
  • Приложение и дозировка: За 1 квадратен метър - 18-20 грама. Опаковката от 20 кг може да стигне за наторяване на площи до 1,1 дка 
  • Съдържание: Азот /22%/, Фосфор /5%/, Калий /9%/, Магнезий /2%/, Желязо /1%/

Специалният тор за тревни площи с бавно освобождаване Mivena 22 + 5 + 9 + 2MgO + 1Fe е част от богатия каталог на нашия Онлайн магазин semenata.bg и се радва на голям интерес от страна на потребителите. Този качествен тор е специална разработка на водещи специалисти в бранша от Холандия.

Водещите формули, по които е създаден този специализиран холандски тор, обуславят неговата специфика, която се състои в контролираното отдаване на хранителните вещества. Той съдържа всички необходими за тревните площи подхранващи съставки, лесен е за усвояване и е по-безопасен в сравнение с други, торове, които не се освобождават контролирано. 

Използвайки този тор, ще бъдете предпазени от това да изгорите тревата (разбира се, ако спазвате нормата на торене), понеже хранителните вещества са с бавно освобождаване. По този начин се минимизира риска от увреждане на тревата и другите декоративни растения - храсти, жив плет и други, които наторявате.

Удълженото въздействие на този уникален тор, което продължава няколко месеца само с едно наторяване, позволява да торите по-рядко, което за големи площи безспорно спестява много време. Осигурявате си и спокойствие през всички фази на развитие на растенията, понеже с този тор площите тревни и декоративни са подсигурени с добре балансирани хранителни съставки, нужни за нормалното им развитие.

Този клас торове за трева и храсти освен всичко друго, спомагат за добрия растеж и за подобряване на общото състояние на растенията. Наторените с този тор площи тревни и декоративни се развиват изключително добре. Тревите образуват гъсти чимове с наситен зелен вид и прекрасен изглед.

Торът спомага за доброто подхранване на тревните площи. Той спомага за възвръщане на жизнеността им и спомага да бъдат по-издръжливи при ниски и високи температури. Укрепва растенията и им помага да бъдат по-устойчиви и адаптивни към почвените и атмосферните условия.

Едно от големите предимства на технологиите, чрез които е получен този холандски тор, е фактът, че всяка гранула в него е капсулирана в уникална многослойна обвивка. Тази своеобразна капсула е бързо разтворима още когато за пръв път поливате засятата площ тревна или декоративна и подхранва активно растенията от самото начало на развитието им.

Специалистите от нашия онлайн магазин semenata.bg освен всичко друго, могат да уверят своите клиенти, че торът за тревни площи с бавно освобождаване е икономически много изгоден. От една страна с него торите един път на 4 месеца, като избягвате честото (седмично или ежемесечно) и излизащо по-скъпо наторяване. От друга страна нормата му на използване позволява с едва 20 килограма тор да обработите цели 1100 квадратни метра засята площ тревна или декоративна.

Друга хубава характеристика на този специален холандски тор е, че той е съвместим с всяка възможна разновидност затревени терени. Използва се в дворове, градини, паркове, озеленени пространства край хотели, болници или хипермаркети, спортни игрища и стадиони, градински площи, дървета, храсти и цветя.

Търсенето на специализирани торове с контролирано освобождаване за тревни площи и храсти, все повече нараства. Радваме се, че можем да Ви осигурим качествен продукт на добра цена.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив