МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор за нова трева затревена с чимове, тревна смеска или райграс - New Grass 20-20-8

Тор за нова трева затревена с чимове, тревна смеска или райграс - New Grass 20-20-8 - Торове за трева с отлична цена: 118.68 лв.
Тор за нова трева затревена с чимове, тревна смеска или райграс - New Grass 20-20-8 - Торове за трева с отлична цена: 118.68 лв.
Тор за нова трева затревена с чимове, тревна смеска или райграс - New Grass 20-20-8 - Торове за трева с отлична цена: 118.68 лв.
Тор за нова трева затревена с чимове, тревна смеска или райграс - New Grass 20-20-8 - Торове за трева с отлична цена: 118.68 лв.
Тор за нова трева затревена с чимове, тревна смеска или райграс - New Grass 20-20-8
58.08 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FF00002

Опции

Купи
  • Разфасовка: 5 кг и 15 кг.    
  • Продължителост на действие: Три месеца с едно наторяване.
  • Приложение и дозировка: За 1 квадратен метър - 20 до 40 грама. Опаковката от 15 кг е достатъчна за тревна площ от 330 до 420 кв. метра, но по препоръка на производителя може да се използва и в доза 20 гр. на кв. метър за  до 750 кв.м. (при не толкова бедни почви), а 5 кг разфасовката е за 140 – 200 кв.м.
  • Съдържание: Азот (N) 20% (Амонячен азот (N-NH4) 4.4%, Азотен карбамид (Ur-N) 15,2%), Фосфорен пентоксид (Р205) 20% (Водоразтворим (Р205) 15,0%), Калиев оксид (К20) 8% (Водоразтворим (К20) 8.0%).
  • Препоръчителен период на използване: Използвайте в периода от Март до Август

Тор за нова трева и райграс Landscaper pro New Grass 20-20-8 е специализиран тор с контролирано освобождаване за ново затревени терени, който онлайн магазин semenata.bg поддържа в каталога си.

Този дългодействащ минерален тор се използва за подхранване, както на ново засяти тревни площи от семена, така и при полагане на чимове. Може да се използва и като пролетен тор за съществуващи тревни терени за мощен старт след зимата. Изключително полезен за торене на обекти, в които се прави подсяване с тревни смески или, където се подменят цели чимове.

Ако третирате затревените си терени с този уникален холандски тор за нова трева и райграс, Вие им гарантирате балансирано снабдяване с основни хранителни елементи през целия период на действие от 3 месеца. Елиминира се риска от пикове и спадове в снабдяването с важните елементи за тревите.

Наторени с тези специални торове, тревните площи са предпазени от прегаряне в следствие на преторяване (ако се спазват дозите и периода на действие). Това се дължи на специалната формула на тяхното създаване и многослойната капсула, в която са обвити веществата в New Grass 20-20-8.

Подхранените треви стават по-издръжливи при засушаване, резки смени на високи и ниски температури в сравнение с площи, в които не се тори активно.

Торовете от тази серия влияят благотворно на развитието на корените на тревите в дълбочина, заздравяват листната маса, подпомагат израстването при новите треви и образуването на плътна и равномерна тревна покривка.

За разлика от всеки друг минерален тор от различен клас (не дългодействащ тор за нова трева), New Grass 20-20-8 подхранва райграса и тревните чимове равномерно и постоянно за цели три месеца само с едно третиране. Този процес при останалите торове, които не са с бавно освобождаване е еднократен и моментен и хранителните елементи не могат постепенно да се усвояват от посевите.

При наторяването с торовете за нова трева и райграс New Grass 20-20-8, Вие сте предпазени от моментите на недостиг на основни хранителни съставки през целия период на дейсвие.

Този специализиран минерален тор е лесен за употреба. След като го разпръснете спазвайки нормите на торене е необходимо само да полеете с вода. Част от хранителните вещества се разтварят много бързо и достигат до корените на тревата.

Промяната при вида на по-стари тревни площи е удивителна! При подхранване на ново затревени терени с чимове се увеличава възможността за по-бързо прихващане при правилен монтаж. При затревяване на терени с райграс и тревни смески се наблюдава по-бързо и равномерно покълване, когато е площта е била наторена.

Торовете с контролирано освобождаване спомагат развитието на тревите, усилват и развиват корените им и в дълбочина, заздравяват листната маса и правят затревените площи по-устойчиви на болести и на климатичните промени. 

Площите наторявани правилно с тор за нова трева и за зачимяване New Grass 20-20-8, стават по-издръжливи и силни, както и се сгъстява равномерно тревната покривка. Видът на новата или регенерираната трева е по-здрав и е с наситен зелен цвят. Такава трева е едновременно силна и устойчива, а в същото време притежава свеж вид и има високи естетически качества.

С тези професионални торове за нови треви New Grass 20-20-8 може да торите от пролетта до есента ново затревени площи с тревни смески или ново зачимени терени. Тези дългодействащи минерални торове са подходящи за всеки вид райграси, за детелини, спортни тревни смеси, устойчиви на засушаване смеси, смеси за сянка или за слънце и др. Можете да наторявате при зачимяване, но и при регенериране на стари терени, при подмяна на чимове и при допълнителен посев.

Използвайте тора за райграс и нова трева New Grass 20-20-8, дори и за подхранване на настоящи тревни площи, особено през пролетта, когато има недостиг на хранителни елементи и площите се нуждаят от регенерация. Както сочи богатият опит на специалистите от нашия онлайн магазин semenata.bg, торът за нова трева и райграс е отличен избор за подхранване на младите, но и по-старите тревни площи! 

Специалните торове за нови треви Ви дават възможността с еднократно третиране да подхраните ефективно своите затревени терени, да получите невероятен тревен килим с наситен цвят. Тревите стават по-устойчиви на климатичните промени, жизнени, здрави и красиви. 

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив