МЕНЮ
КОШНИЦА

Лактофол гранулиран тор за къпини, ягода, арония и всякакви дребни плодове 0,8 кг

Лактофол гранулиран тор за къпини, ягода, арония и всякакви дребни плодове 0,8 кг - Торове комбинирани за плодове с отлична цена: 9.59 лв.
Лактофол гранулиран тор за къпини, ягода, арония и всякакви дребни плодове 0,8 кг
8.39 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0100

Опции

Купи
  • Разфасовка: Гранулираният тор за ягода, къпини, касис, малини и всякакви видове дребни плодове от Лактофол се предлага в разфасовка от 800 гр. Това количество е достатъчно за наторяването на площ от 35 квадратни метра.
  • Продължителност на действие:  Продължителността на действие на този тор е около месец.
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате Лактофол гранулиран тор за дребни плодове върху всички видове дребноплодни плодчета. Подходящият период за неговото приложение е от засаждането на корените на растенията, както и по време на тяхната вегетация, от месец февруари до октомври. Дозировката е 25гр/м2 гранулиран тор за дребни плодове.
  • Съдържание: Торът от Лактофол за дребни плодове съдържа в себе си Общ Азот (N) – 10 %, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) - 10%, Калиев оксид (K2O) - 25% и Магнезиев Оксид (MgO) - 3%. От микроелементите, в състава му се откриват наличието на Бор (B) - 0.02, Мед (Cu) - 0.014, Манган (Mn) - 0.018, Mo (Молибден) - 0.002 и Цинк (Zn)- 0.01.

Представяме Ви гранулиран тор за дребни плодове от Лактофол. Специализиран тор, предназначен за малини, къпини, ягоди, арония и други дребноплодни плодчета.

Подхранвайки културата си с тор за дребноплодни плодове от Лактофол, Вие ще започнете да получавате положителни и да виждате мигновени резултати

Едно от първите действия, които прилагането на тора оказва върху Вашата култура е да увеличи значително добивите Ви. Силно желан резултат, все пак всеки мечтае за богата реколта, нали?

Осигурява по-дългото плододаване на растенията, като освен това допринася за отличния вкус и аромат на плодчетата. 

А кой не обича вкусни малини, ягоди и къпини?!

Най-подходящото период, в който да подхранвате Вашите плодчета с гранулиран тор от Лактофол е от февруари месец до октомври месец, от засаждането на корените, както и по време на вегетацията на растенията.

Препоръчително е, когато торите плодчетата да изберете сравнително топло време, с температури между 120 С и 250 С. След като сте направили това, може да се захващате за работа. 

Подхранването на растенията се случва четири пъти в годината. Първото торене трябва да е при засаждането на културата. Следващото, в началната фаза на растежа и цъфтежа, който е около месец април. Когато плодовете навлязат в своята вегетация, преди да сменят цвета си, е третият път, е който трябва да ги наторите с гранулиран тор от Лактофол. Последният път се случва една седмица, след като сте ги набрали.

Торенето се осъществява по много лесен начин, като в този случай, няма нужда да приготвяте работен разтвор, с който да наторявате растенията. Главната причина, е че торът е гранулиран. Това означава, че се поставя директно в почвата, около корените на дребноплодните плодчета и след това се полива обилно с вода. 

Дозата тор, от която се нуждаете е идентична за всички фази на подхранването – 25 грама гранулиран тор на един квадратен метър.

И ето, свършихте отлична работа. Сега може да се насладите на вкусните си плодчета.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив