МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор за клематис (повет), бръшлян и увивни растения - за по-продължителен цъфтеж

Тор за клематис (повет), бръшлян и увивни растения - за по-продължителен цъфтеж - Торове за цветя с отлична цена: 7.90 лв.
Тор за клематис (повет), бръшлян и увивни растения - за по-продължителен цъфтеж
9.97 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0048

Опции

Купи
  • Разфасовка: Минералният тор за клематис и бръшлян и увивни цветя Биопон се предлага в опаковка от 1 кг. Това количество може да покрие площ от 50 до 65 кв.м.
  • Приложение и дозировка: Биопон торът е предназначен за повет, бръшляни, увивни и катерещи растения. Подходящият период за тяхното подхранване е от месец март до септември. Необходимата дозировка е 15-20 гр. минерален тор на един квадратен метър земеделска земя. Гранулата е дребна и лесно се използва и за наторяване на саксийни растения - стаен бръшлян, саксийни бръшляни, клематиси, бугенвилия и др.
  • Продължителност на действие: След като наторите растенията си с минералният тор за увивни растения, Вие ги снабдявате с всички необходими за тях хранители вещества, които им стигат за период от 30 дни.
  • Съдържание: Висококачественият подхранител съсдържа в себе си богат и балансиран състав на елементи, от които се отличават основните – Азот (N) – 11 %, Калиeв оксид (K2О) – 20 % и Фосфорен пентаоксид (P2О5) – 10 %. 

Представяме Ви поредния страхотен тор за клематиси и бръшлян Биопон, производство на полската фирма BROS, предназначен за подхранването на всички видове катерещи и увивни цветя.

Този минерален тор се предлага в разфасовката от 1 кг  и е подходящ за увивните растенията като Глициния, Сандевила, Катерлива хортензия, Партеноцисус (дива лоза), Текома, Японски нокът, Козоволистен нокът, Лантана, Дипладения, Пандорея, бръшляни и други

Продуктът от Биопон е обогатен с всички необходими за растенията хранителни вещества. Балансираното му съдържание на Калий (K), Азот (N) и Фосфор (P) гарантира качественото и цялостно подхранване на катерещите и увивни растения. 

Калият подобрява кореновата система на цветята и стимулира дългият им и обилен цъфтеж по време на тяхната вегетация и след периода им на прецъфтяване. 

Докато другите основни елемента – Фосфор и Азот са отговорни за подобряването цветът на листенцата и интензивните цветове на цветенцата. Те заздравяват външния вид на растението, като предотвратяват покафеняването на листата.

Може да наторявате Поветите, бръшляните, катерещите и увивни растения от месец март до месец септемвриНеобходимата дозировка е 15-20 гр. минерален тор на един квадратен метър. С разфасовката от 1 кг, може да наторите около 50 кв.м. площ.

С минералния тор Биопон, предназначен за всички видове увивни и катерещи растения, вие ще подобрите хумусния слой в почвата, ще подсилите растежа на растенията и ще увеличите устойчивостите им към външни неприятели, болести и климатични промени.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив