МЕНЮ
КОШНИЦА

Качествен тор за градински цветя - подхранване за всякакви цъфтящи през целия сезон - 1 кг (до 25 кв.м)

Качествен тор за градински цветя - подхранване за всякакви цъфтящи през целия сезон - 1 кг (до 25 кв.м) - Торове за цветя с отлична цена: 7.00 лв.
Няма наличност
Качествен тор за градински цветя - подхранване за всякакви цъфтящи през целия сезон - 1 кг (до 25 кв.м)
9.97 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: FFB0045

Опции

Купи
  • Разфасовка: Гранулирания тор за градински цветя и подхранване на цъфтящи растения, дело на полската фирма Биопон, се предлага в разфасовката от 1 кг.
  • Продължителност на действие: След като сте подхранили растенията си, действието на препарата продължава от 4 до 5 седмици.
  • Приложение и дозировка: Може да прилагате този тор за цветя градински от Биопон върху всички растения, които цъфтят в градинката Ви. Препоръчаният период за наторяване е от Май до Юли. Нужното количество тор при посяване на растенията е 20 грама за всяко цветче, а през периода на вегетация – 40-50 грама, на всеки 4-5 седмици. Поръсете нужната доза около корените на растението, разбъркайте гранулките с горния слой на почвата и полейте обилно с водичка. Не превишавайте посочената дозировка на тора. 
  • Съдържание: В състава на Бипон тор за градински цветя се съдържат следните химични елементи: Амонячен азот (N) – 12%, Фосфорен пентаоксид (P2O5) – 5,5%, Калиев оксид (K2O) – 10,5%, oбщ Магнезиев оксид (MgO) – 3,5% и oбщо Сяра (S) - 11,5%.

Представяме Ви гранулиран тор за градинси цветя от Биопон, с който ще може да се погрижите за всички цъфтящи цветенца в градинката Ви. Наторяващият препарат се предлага в нашия онлайн магазин в разфасовки от 1 кг.

Торът е съставен от всички необходими вещества, които са нужни, за да подхраните и окажете качествена грижа на Вашите растения. Химичният елемент Калий (K), който се намира с оптимално количество в съдържанието на подхранителя, обгрижва цялостно третираните растения и подобрява устойчивостта им към измръзване. Друг отличаващ се елемент е Магнезия (Mg), който от своя страна осигурява красиви и наситени палитри на цветчетата и блестящи листенца с плътно зелен цвят. 

Заради идеално подбрания състав, подхранвайки с гранулирания тор от Биопон за градинските цветя, Вие ще снабдите цъфтящите си растения с всички нужни хранителни субстацнии. 

При наторявате на цветчетата в периода им на засяване, нужното мяра подхранител, за получаване на най-добри резултати, е 20 грама на всяко растения.

По време на целия вегетационен период, дозата тор, от която растенията се нуждаят е 40-50 грама на един квадратен метър площ. Подхранвайте на всеки 4-5 седмици. 

След като сте набавили нужното количество от гранулирания тор, трябва да го посипете равномерно около корените на растенията, които желаете да третирате. Разбъркайте гранулките с горния почвен слой и полейте обилно с вода. По този начин гранулите се поемат от почвата мигновено и достигат до корените на растенията, снабдявайки ги с нужните хранителни субстанции.

Подхранвайте цветчетата си с този високоефективен подхранител, от месец Май до месец Юли.

Бъдете внимателни с дозировката, която използвате при грижата за растенията. За да получите положителни и желани резултати, спазвайте посоченото количество и не го превишавайте. При превишаване, може да разболеете или дори съсипете растенията си.

Съхранявайте препарата за наторяване в плътно затворен съд на някое сухо и хладно място. 

Не употребявайте в близост до деца и винаги се застраховайте със защитни ръкавици.

Ако някаква част от субстанцията попадне в очите Ви, изплакнете назабавно с вода, а при поглъщане, не се бавете да потърсите спешна медицинска помощ.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив