МЕНЮ
КОШНИЦА

Специален тор за вкореняване на разсад, резници от домати, рози и цветя

Специален тор за вкореняване на разсад, резници от домати, рози и цветя - Торове за домати с отлична цена: 3.29 лв.
Специален тор за вкореняване на разсад, резници от домати, рози и цветя
3.89 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0916

Опции

Купи
  • Разфасовка: 250 мл (за около 25 литра работен разтвор - за поливане на около 130 - 150 бр. саксии за разсад)
  • Продължителност на действие: Около 7 - 10 дни.
  • Приложение и дозировка: Вкореняващите торове се прилагат стимулиране на вкореняването при разсади от зеленчуци и цветя. Полейте разсада в основата при стъблото преди и след разсаждането му. Използвайте 2 - 4 пъти през 7 - 10 дни. Използвайте 15 мл (една капачка) в 1,5 литра вода. Това е достатъчно за около 8 - 10 саксии за разсад.
  • Съдържание: NPK 6-4-4 - 6% (N) азот, 4% (P2O5) дифосфорен пентаоксид (P2O5), 4%  Калиев оксид (K2O), Бор (B) 0,3%.

Semenata Shop добави към своя богат каталог специален тор за вкореняване на разсад от цветя и зеленчуци (домати, краставици, пипер и др.). Това е продукт, който съдържа компилация от микроелементи, които мощно стимулират процесите на вкореняване при разсадите.

Торът за вкореняване е подходящ за употреба при производство на разсади от домати, краставици, пипер, тиквички, корнишони, патладжан и много др. Цени се при засаждане на разсад от всякакви видове рози, цветя и декоративни растения. Особен ефект има при разсаждане на тропически растения, които са капризни на преместване - финикова палма, стрелиция, палма Вашингтония и др.

Освен за разсади, торът е изключително ефективен при размножаване на растения чрез резници. Това става, като резника от растението майка е пуснал вече коренчета и следва да се премести в саксия за доотглеждане. 

Този специален тор за разсади стимулира образуване на мощна коренова система, повиава значително процента прихванати растения след разсаждане, а разсада става по-устойчив на неблагоприятни условия.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив