МЕНЮ
КОШНИЦА

Професионални пролетни и летни торове за тревни площи - All round 24-5-8+2МgO

Професионални пролетни и летни торове за тревни площи - All round 24-5-8+2МgO - Торове за трева с отлична цена: 130.92 лв.
Професионални пролетни и летни торове за тревни площи - All round 24-5-8+2МgO
160.37 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FF00005

Опции

Купи
  • Разфасовка: 15 кг  
  • Продължителост на действие: От 4 до 5 месеца.
  • Приложение и дозировка: За 1 квадратен метър - 45 грама. Разфасовката от 15 кг може да стигне за торене на 330 кв. метра тревни площи.
  • Съдържание: Азот /24%/, Фосфор /5%/, Калий /8%/, Магнезий /2%/.

Специализирани торове за площи тревни и новозачимени, подходящи за употреба като пролетни и летни, могат да бъдат поръчани онлайн от semenata.bg. Пролетните торове - All round 24-5-8+2МgO са холандски и се използват и за лятно подхранване на тревата.

Уникалният дългодействащ тор All round 24-5-8+2МgO Ви позволява с едно-единствено наторяване да подхраните затревените си площи за цели 4 до 5 месеца. Освен, че ще си спестите от труда и времето, ще намалите и средствата необходими за ежемесечното подхранване. 

Този тор е изключително търсен от фирмите, които се занимават с озеленяване понеже е отлично балансиран, има по-високо съдържание на азот и това го прави чудесен пролетен тор. 

Професионалния пролетен тор за тревни площи All round 24-5-8+2МgO действа с контролирано отделяне на хранителните съставки за по-дълъг период от време и така подсигурява равномерното подхранване на тревите по време на тяхното развитие.

По този начин отлично подхранените треви се превръщат в плътна и равномерна тревна покривка с постоянен и атрактивен зелен цвят. Тревните видове, които са добре подхранени с пролетния тор, който действа и през първите няколко месеца на лятото, стават по-жизнени и по-издържливи на заболявания. Тревите растат по-устойчиви на климатичните промени, когато са добре поддържани и подхранени с All round 24-5-8+2МgO.

Затревените пространства, наторени с професионалния пролетен тор за тревни площи, израстват изключително гъсти, с наситени цветове, здрави, по-устойчиви на необичайно ниски и високи температури.

All round 24-5-8+2МgO действа бързо и ефикасно, и действието му е видимо едва 14 дни след първоначалното подхранване. Тревата е подхранена и през следващите 4 - 5 месеца, без да се налага да повтаряте процецурата.

Контролираното отделяне на основните хранителни съставки на пролетните торове за тревни площи All round 24-5-8+2МgO позволява на тревите да бъдат равномерно и ефикасно подхранени през пролетно-летните си фази на развитие.

Използването на тези торове не предизвиква резки пикове и спадове, коио могат да бъдат породени от липсата на хранителни елементи, в развитието на кълновете и впоследствие на тревата.

Само с едно наторяване подсигурявате на затревените площи нормален растеж и развитие за периода от почти половин година. Наторяването с този пролетно летен тор се прави веднъж в годината, ако се последва от торът Stress Сontrol 16-5-22. При тази програма на торене остава само да наторите с подходящ дългодействащ зимен тор и да продължите с дейностите по торенето чак през следващата календарна година.

Действието на този така ефикасен тор позволява да спестите време, труд и финансови разходи от иначе редовното наторяване през месец, което се налага да бъде извършено с повечето торове с мигновено действие.

Голям плюс на специалните пролетни торове за трева е фактът, че освен, че спомагат за сгъстяването на тревните площи, а също така укрепват кореновата им система и листната маса. Професионалните дългодействащи торове, допринасят много и за техния перфектен външен вид през цялото време на своето действие, при осигуряване на добри поливни условия и редовно косене.

Така освен устойчиви и здрави, Вашите тревни площи ще имат и по-добра визия и ще изглеждат по-наситено зелени. Превърнете в добре поддържано, свежо и зелено всяко кътче, което сте озеленили и подхранвате редовно с подходящи сезонни торове.

Специалистите от екипа на нашия онлайн магазин semenata.bg насочват винаги вниманието на своите клиенти към това, че важен фактор за ефективността на торовете за трева All round 24-5-8+2МgO е и това, че са комбинирани торове. Освен повече азот имат съдържание и на магнезий. Този елемент, заедно с другите хранителни вещества, подпомага фотосинтезата.

Хранителните елементи, които се съдържат в тези професионални пролетни торове за тревни площи, спомагат затревените зони да запазят през целия активен сезон здравия си и равномерен наситено зелен цвят, усилвайки и по-доброто им естетическото въздействие върху наблюдаващите.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив