МЕНЮ
КОШНИЦА

Течна тор за иглолистни дървета и храсти (борчета, туя и др.) 6-4-5 500 мл (за 200 литра вода)

Течна тор за иглолистни дървета и храсти (борчета, туя и др.) 6-4-5 500 мл (за 200 литра вода) - Торове за храсти и дървета с отлична цена: 5.37 лв.
Течна тор за иглолистни дървета и храсти (борчета, туя и др.) 6-4-5 500 мл (за 200 литра вода)
5.79 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0022

Опции

Купи
  • Разфасовка: Минералната течна тор за иглолистни борчета и храсти се предлага в разфасовката от 500 мл. Това количество е еквивалентно на 200 литра готов разтвор за поливане или директно пръскане на вечнозелените храсти.
  • Продължителност на действие: Продължителността на действие на мощния препарат продължава около 14 дена след наторяването.
  • Приложение и дозировка: Може да прилагате многокомпонентния течен тор  върху всички видове иглолистни растения – кипарис, хвойна, кедър, смърч, бял и черен бор, бяла и черна мура, туя, бяла ела, гръцка ела и много други. Нужното количество, от което се нуждаете, за да създадете готовия разтвор за подхранване е половин капачка от тора, разтворена в 1 до 2 литра вода. С този говор разтвор трябва да наторявате дръвчетата и храстите си от началото на пролетта до краят на месец август на всеки 2 седмици. Важно е да не превишавате посочената дозировка при наторяването, за да получите здрави и красиви растения. При иглолистни дръвчета с големина до 0,5м., имате нужда от разтвор с количество от 0,5 до 1 литър. При височина от 0,5м до 1м – 2 литра. При по-високи растения, на всеки един метър увеличавайте количеството на разтвора с 1 литър.
  • Съдържание: В състава на Биопон течната тор за всички видове вечнозелени храсти, борчета и дръвчета се съдържат следните елементите: Общ азот (N) - 6%, Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 4%, Калиев оксид (К2О) - 5%, водоразтворими хранителни елементи - Бор (В) - 0.01%, Мед (Сu)* - 0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.01%, Молибден (Мо) - 0.001% и Цинк (Zn)* - 0.002%. Елементът Азот (N), който има повишено съдържани в състава е виновен за интензивния цвят на игличките, а съчетанието му с Калий (K) и Фосфор (P) допринася за свежия и страхотния външен вид на храстите и дръвчетата.

След всички страхотни и висококачествени торове на Биопон, които добавихме към нашия онлайн магазин, дойде ред и на течния препарат за иглолистни дървета и храсти. Минерален и многокомпонентен тор, с който ще подхраните Вашите вечнозелени растения, като ги заздравите и им придадете перфектен външен вид. 

Съставът на мощната наторяваща субстанция е специално подбран, за да окаже най-доброто възможно влияния върху иглолистните дръвчета и храсти и да получите бързи и видими резултати. Високото количество на елемента Азот (N) е от важно значение, защото точно той е отговорен за интензивния цвят и свежест на игличките. А перфектното съчетание между основните съставки на всяко растение Азот (N), Фосфор (P) и Калий (K) оказва специална грижа за външния вид на дръвчетата и храстчетата, като им придава неповторима свежест и изцяло завършен декоративен облик. 
Съотношението на течната тор за иглолистни е NPK – 6:4:5.

Много е важно да торите иглолистните растения с точно определена дозировка. Ако я превишите, може да унищожите вечнозелените дръвчета и храсти.

Имате нужда от половин капачка течен тор, която да разтворите в 1 - 2 литра вода. Трябва да започнете подхранването в началото на пролетта и да продължите до края на месец август, като през този период наторявайте иглолистните си дръвчета на всеки две седмици

Самото наторяване може да се случи по два начина: чрез поливане около ствола на растението или чрез директно пръскане на игличките с вече готовия разтвор, наречено още листно подхранване.

Дозата, от която се нуждаете, за да извършите висококачествено подхранване на растенията си зависи от големината на дръвчето и/или храстчето.

При иглолистно растения, с височина до 0,5 м. – точното количество разтвор, от който имате нужда е от 0,5 до 1 литър

При височина от 0,5 до 1 м., нужната дозировка е 2 литра разтвор.

При по-големи растения, трябва да увеличавате мярата на разтвора пропорционално на големината на дръвчето или храста.

Поръчайте мощния препарат Биопон още сега от нашата онлайн платформа и започнете наторяването на всички видове вечнозелени храстчета и дръвчета, които притежавате. Перфектните резултати ще дойдат много бързо и ще се наслаждавате на тези вечнозелени растения и свежестта, която допринасят около вас много дълго време.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив