МЕНЮ
КОШНИЦА

Течен тор за трева 0,5л - за поливане и листно подхранване

Течен тор за трева 0,5л - за поливане и листно подхранване - Торове за трева с отлична цена: 4.73 лв.
Течен тор за трева 0,5л - за поливане и листно подхранване
5.79 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0025

Опции

Купи
  • Разфасовка: Можете да откриете минералния течен тор за трева и райграс от Биопон за подхранване в разфасовката от 0, 5 литра.
  • Продължителност на действие: След първото подхранване на тревата, действието на течния многокомпонентен тор трае от 7 до 10 дена.
  • Приложение и дозировка: Този тор е специално предназначен, за да подхрани всички видове тревни площи. Нуждаете се от половин капачка течен тор (15 мл), разтворени в 1 литър вода. Трябва да подхранвате тревичката си след всяко косене, а за най-добри резултати е препоръчително да косите на всеки 7-10 дена. 5 литра работен разтвор е достатъчен да натори 10 м2. Не трябва да превишавате дадената дозировка. Наторяването на тревната морава може да се случи чрез нейното поливане, както и чрез пръскане. Една опаковка от 500 мл е достатъчна за наторяване на 65 - 70 кв.м.
  • Съдържание: Биопон течен тор за тревни площи е съставен от следните химични елементи: Общ азот (N) - 8% под формата на Амид, Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 4%, Калиев оксид (К2О) - 3%, водоразтворими хранителни микроелементи - Бор (В) - 0.02%, Мед (Сu)* - 0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.015%, Молибден (Мо) - 0.002% и Цинк (Zn)* - 0.015%. Съдържанието на Азот (N) ускорява растежа на тревичката на площите, на които не е пораснала и се грижи за образуването на еднообразно тревно килимче.

Представяме Ви минерален течен тор от Биопон, с който ще подхраните и поддържате всички видове тревни площи. Може да намерите този специализиран биостимулатор в нашия онлайн магазин и да се сдобиете с него в разфасовката от 0,5 литра.

Многокомпонентният тор с течна консистенция е предназначен, за да осигури на тревичката Ви висококачествена поддръжка. Елементите, от които е съставен са в перфектно съотношение, което гарантира богатата зеленина на тревните площи през целия сезон и изравненият им растеж.

В състава на наторяващата субстанция, съдържанието на химичния елемент Азот (N), който е под формата на Амид, е от основно значение, защото той стимулира растежа на зеленината върху празните местенца, на които не е пораснала и цялостно подпомага образуването на сочната тревичка.

За да започнете подхранване на тревното си килимче, трябва да разтворите половин капачка тор в 1 литър вода. Ако желанието Ви е тревичката да порасне бързо, да има плътен зеленикъв цвят и да й се радвате през целия сезон, трябва да я косите на всеки 7 дена и да я подхранвате с вече готовия си разтвор след това. За тревичка с площ 10 м2, ще имате нужда от 5 литра работен разтвор. 

Важно правило е да не превишавате препоръчителната доза тор, защото ако го направите, вместо да подхраните и заздравите тревната си морава, може да я съсипете.

Начините за наторява са два: чрез поливане, както и чрез пръскане.

Разклатете добре препарата, преди да го използвате и пазете далеч от допир до деца.

Ако случайно, част от течната наторяващата субстанция бъде погълната, трябва незабавно да потърсите спешна медицинска помощ.

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив