МЕНЮ
КОШНИЦА

Течен тор за рододендрони и азалии - подходящ за всички сортове 0.5л (8-3-4) Biopon

Течен тор за рододендрони и азалии - подходящ за всички сортове 0.5л (8-3-4) Biopon - Торове за цветя с отлична цена: 4.73 лв.
Няма наличност
Течен тор за рододендрони и азалии - подходящ за всички сортове 0.5л (8-3-4) Biopon
5.79 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: FFB0021

Опции

Купи
  • Разфасовка: Биопон течен тор за рододендрони и азалии, създаден, за да окаже специална грижа и подхранване на красивите цъфтящи растения се предлага в разфасовката от 0,500 мл. Една опаковка минерален тор ще Ви стигне, за да приготвите до 100 литра работен разтвор, с който да наторите растенията.
  • Продължителност на действие: След като наторите растенията си с минералния тор от Биопон, той действа за периода от 14 дена.
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате тази наторяваща субстанция върху всички сортове Азалии, като хибридна азалия, градинска азалия и други, както и върху Рододендроните видове – храстовидни, саксийни и много други. Трябва да разтворите 0,5 капачка от течния тор в 1 литър вода и след това да наторявате храстовидните растения на всеки 14 дена, от пролетта до есента. Не трябва да надвишавате предварително посочената доза тор. Можете да подхраните красивите растения чрез поливане, и чрез пръскане, наречено още листно подхранване. Когато растенията са в периода си на цъфтеж, може да ги наторявате само чрез поливане. Наторяването, чрез пръскане в този етап е недопустим, защото може да доведе до похабяване на цветчетата.
  • Съдържание: В състава на минералния течен тор за Азалии и Рододендрони се съдържат в специално високоефективно съотношение следните елементи: Общ азот (N) - 8%, разтворим Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 3%, Калиев оксид (К2О) - 4%, водоразтворимите хранителни елементи - Бор (В) - 0.01%, Мед (Сu)* - 0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.01%, Молибден (Мо) - 0.001% и Цинк (Zn)* - 0.002%.

С най-голямо удоволствие искаме да Ви представим течния тор от Биопон, с който ще можете да подхраните всички сортове Азалии и Рододендрони.

Азалията и Рододендрона са две от най-красивите растения, които могат да крастят както домът Ви, така и градината. За тяхното успешно развитие са от голяма важност грижите, които полагате при отглеждането им.

Минералният течен тор от Биопон съдържа в себе си нужните елементи, за да подхраните растенията си и да поучите красиви и здрави цветя. 

Можете да откриете многокомпонентния тор в разфасовката от 500 мл. в нашия онлайн магазин.

Биопон течен тор за азалии е съставен от подбрани елементи в специално съотношение – множество микроелементи и химичните - Калий (K), Азот (N) и Фосфор (P). Този високоефективен състав подпомага и гарантира бързия и успешен растеж на храстовидните растения.

Важна роля в тази наторяваща субстанция играе елемента Фосфор (P) – той е отговорен за стимулирането на цъфтежа на азалиите, като по-конкретно удължава периода на разцвет и подпомага образуването на нови цветни пъпки.

За да започнете успешното наторяване на цветята си, имате нужда от 0,5 капачка течен тор, която да разтворите в 1 литър вода. С този готов разтвор сте готови да наторявате азалиите и рододендроните си на всеки 14 дена, в периода от пролетта до есента. 

Важно е да спазвате предварително зададената доза, защото ако я превишите може да съсипете растенията си. 

Начините за подхранване на цветята с минералния тор от Биопон са два – чрез поливане, и чрез листно подхранване. 

Когато азалиите и рододендроните цъфтят, е препоръчително да ги наторявате само чрез поливане. През този период не трябва да използвате листното подхранване, защото с него може да похабите крехките и приказни цветчета на красивите растения.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив