МЕНЮ
КОШНИЦА

Органичен течен тор от калифорнийски червей червен - Лумбрекс

Органичен течен тор от калифорнийски червей червен - Лумбрекс - Торове за домати с отлична цена: 3.00 лв.
Най-продаван
Органичен течен тор от калифорнийски червей червен - Лумбрекс
8.40 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFL0034

Опции

Купи
  • Разфасовка: Течен тор Лумбрекс от червени калифорнийски червеи, се предлага в опаковки от 20 л, 1л, 5л, 100 мл и 500 мл.
  • Продължителност на действие: Продължителността на действие на този тор варира от 10 до 20 дена. 
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате този високоефективен продукт върху всички селскостопански култури, отглеждани на открито и в култивационни съоражения. Култури като житни, лозови, овощни, зеленчуци, царевица, слънчоглед, ягоди, цветя, декоративни храсти, тревни площи и много други. Начините, по които имате възможност да прилагате подхранителя са чрез почвено внасяване, листно подхранване и третиране на семената.
  • Съдържание: В съдържанието на подхранителя Лумбрекс се съдържат основни компоненти, както и макро и микроелементи. Това са Азот (N) – 1549, Фосфор (Р) (P2O5) – 2195, Калий (K) (K2O) – 24900, Ca (Калций) (CaO) – 470, Mg (Магнезий) (MgO) – 240, В (Бор) -1,25, Fe (Желязо) -48.5 и Mn (Манган) -6.73. С допълнение на тежки метали – много под ПДК.

Представяме Ви органичен течен тор Лумбрекс – екологичен подхранител от червени калифорнийски червеи. Този високоефективен препарат е предназначен за грижата на всички селскостопански култури, отглеждани както на открито, така и на закрито. Перфектен избор за зеленчукови и житни насаждения, царевица, слънчоглед, ягоди, лозя, цветя, декоративни храсти, тревни площи и много други.

Основните действие на органичния тор са да снабди културите с необходимите им хранителни компоненти и да стимулира техния пълноценен растеж и развитие.

Предимствата на този подхранител са многобройни, като едно от най-важните са съдържащите се в разтворен вид концентрирани хранителни вещества. Най-необходимите, от които фулвокиселини и хуминови киселини, както и всички микро и макро елементи, от които културите се нуждаят. Това му предимство прави тора много по-функционален, давайки възможността да се използва като почвен тор, преди разсаждане и по време на вегетация на културите, както и като листен тор.

Съдържанието на основния елемент Азот (N) в състава на тора, го прави силно подходящ за всички бедни на органична материя почви. Той ги снадбява с необходими хранителните елементи, които се задържат по-продължително време в почвата и се усвоят изцяло от растенията.

Освен благоприятен за почвени площи бедни на органична материя, органичният биотор е много подходящ избор при почви, бедни на хумус. Това, което подхранителят прави е да възбуди полезната почвена микрофлора, което допринася за цялостното подобряване на почвата и по-лесното усвояване на веществата от културите. 

Екологичният химунов тор Лумбрекс оказва изключително добро влияние върху кореновата система на растенията. Спомага нейното заздравяване и увеличава търпимостта на растенията към стрес и патогени. 

Течният тор е водоразтворим, като много бързо се разтваря във водичка и може да бъде комбиниран с почти всички подхранители и препарати, които се използват в селското стопанство.

Лумбрекс е перфектен избор за съставяне на екологично чиста селскостопанска продукция. Можете да откриете този високоефикасен продукт в нашия онлайн магазин в разфасовки от 100 мл, 500 мл, 1 л, 5 л. и 20 л.

При третиране на семената на зелечукови култури, трябва да разтворите 100 мл. от течния тор в 1 литър водичка и да накиснете семенцата от 4 до 6 часа.

За семенцата на житните култури се нуждаете от 1 литър течен подхранител, който трябва да разбъркате с препарат за обеззаразяване. 

При разсадопроизводство от кръстосването до след пикирането , имате нужда от 100 мл. на един декар земеделска земя с 30 литра работен разтвор. 

При появата на 4-5 същински лист, 100 мл./дка. с 30 л. работен разтвор.

И преди да разсадите културата, около 4 – 5 дни – 1-2 % разтвор, по 70 - 100 мл. на саксийка.

При листно приложение на наторяващата течност върху доматки, краставици, патладжан и пипер, нужната дозировка е 100 – 200 мл подхранител Лумбрекс на един декар.

За тиквички, тикви, дини и пъпеши се нуждаете от 100 –150мл/дка.

За всички зелеви и бобови култури, дозата тор, която е нужна е 100 – 150мл/дка.

Ряпата и репичките се наторяват с 60-80мл/дка. Салати, спанак и салатно цвекло - 80 – 100мл/дка.

За Моркови, целина, магданоз имате нужда от 100мл/дка, а за лукът, чесън и праз - 100 – 150мл/дка; 

При листно подхранване на трайни насаждения нужната дозировка препарат е  150мл/дка, а за житните култури - 100 – 300мл/дка.

За листно наторяване на цветя и декоративни храсти - 200-300мл/дка.

Трябва да подхранвате на всеки 10-20 дена, като това се определя от самата култура и технологията, която се прилага при отлгеждането й.

Екологичният течен тор Лумбрекс може да бъде внасян почвено.

Дозировката, която Ви е необходима при почвеното внасяне на наторяващата субстанция е от 1 до 3л. на един декар, което се определя от структурата и съставът на почвената площ.

Трябва да торите от 2 до 3 пъти по време на вегетацията на културите. 

За наторяването на всички стайни растения, трябва да създадете работен разтвор от 10мл, течен тор разтворен в 3 литра водичка. Поливайте на всеки 15-20 дни.

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив