МЕНЮ
КОШНИЦА

Дълги строителни пирони 20 см за монтаж

Дълги строителни пирони 20 см за монтаж
Дълги строителни пирони 20 см за монтаж
0.18 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: ROL0001

Опции

Купи

Градински онлайн магазин  Semenata Shop представя един изключително полезен продукт за дома и градината – дълги строителни пирони 20 см за монтаж на различни видове материали.

Пироните са произведени от качествен железен материал и притежават поцинковано покритие. Те са с дължина 20 см и диаметър 6 мм, а горната част на пирона е кръгла с диаметър 11 мм.

Подходящи за монтаж на ограничителни ленти за градина, при захващане на по-обемни дървени конструкции – греди, подпори, покривни уами и др.

Строителните пирони дълги се използват за монтаж на кофражи от дървени дъски, при създаване на перголи, градински навеси от дърво и др.

С двадесет сантиметровите пирони може да фиксирате различни видове струговани дървени колове при създаване на овощни градини, лозя, при подпиране и укрепване на овощни дървета, декоративни дървета и др.

Не рядко дългия пирон се използва и цени от професионални озеленители и градинари при засаждане на нови фиданки от иглолистни дървета, широколистни дървета, за създаване на декоративни перголи, дървени беседки, детски люлки, при монтаж на хамаци, при монтаж на градински чадъри за засенчване и др.

Технически характеристики на дългите пирони строителни:

Дължина – Всеки пирон е с дължина 20 см (200 мм)

Дебелина – 6 мм (0,6 см)

Размер на горната част – Горната част на строителния дълъг пирон е с кръгла форма и диаметър 11 мм (1,1 см).

Материал – Стомана с поцинковано покритие

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив