МЕНЮ
КОШНИЦА

Специален спрей за орхидеи Biopon - предпазва от прах и подобрява влагата по листата и корените

Специален спрей за орхидеи Biopon - предпазва от прах и подобрява влагата по листата и корените - Торове за цветя с отлична цена: 4.70 лв.
Няма наличност
Специален спрей за орхидеи Biopon - предпазва от прах и подобрява влагата по листата и корените
4.70 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: FFB0006
Купи
  • Разфасовка: Спрей за орхидеи от Биопон се предлага в разфасовка от 250 мл.
  • Продължителност на действие: Препоръчително е да подхранвате орхидеята си, като пръскате със спреят почвата, въздушните корени и листенцата й от 1 до 3 пъти в седмицата. Избягвайте да пръскате със този течен тор цветовете на цветето. 
  • Приложение и дозировка: Качественият спрей, дело на полската фирма Биопон има специалното предназначение да осигури успешна грижа на красивото цвете орхидея в домашни условия.
  • Съдържание: В състава на този течен тор, под формата на спрей, се съдържат важни и благоприятни микроелементи. 

С най-голямо удоволствие искаме да ви представим страхотният тор за орхидеи на Биопон, който добавихме в нашият онлайн магазин – течен тор, под формата на спрей, със специалното предназначение да подхрани и да се погрижи качествено за красивото цвете орхидея. 

Орхидеята, смятана за кралицата на красотата сред цветята, е цвете, което произлиза от влажните тропически региони, като Азия, Южна и Централна Америка. Поради тази причина е много важно при отглеждане на това прекрасно цвете в домашни условия, да се избере подходящо място, температура и много важно – достатъчна влага за корените, листенцата и почвата на орхидеята. 

Качественият продукт от признатата полска фирма Биопон осигурява на орхидеите, отглеждани в домашни условия пълноценна грижа. Придава на цветята здравословен и красив външен вид, като ги подхранва цялостно. 

По-синтезирано, спреят за орхидеи подсилва растежа на цветята и стимулира тяхният цъфтеж. 

Подсигурява на листенцата и откритите корени на орхидеята необходимата влага, която е много подобна на микроклимата при естествените условия на растеж и развитие на цветето.

И на последно място, предпазва красивото цвете от неприятното натрупване на прах. 

За да се погрижите за красивите си цветенца правилно, напръскайте листенцата, почвата и въздушните корени на орхидеята със специализирания спрей от Биопон. Важно е да избягвате цветовете на цветенцето.

При самата употреба, продуктът не оставя грозни бели следи по листенцата.

Подхранвайте орхидеята с качественият спрей от 1 до 3 пъти в седмицата. 

Изключително важно е заедно с редовното подхранване на цветето, да не забравяте редовното поливане. Едното, по никакъв начин, не трябва да изключва другото.

Торове
Вид торовеЛистни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив