Меню
Каталог
Филтър
Цена
лв. лв.
Марка
27
Семена
Кога се засява
123
Особености на растението
52
Цъфтеж/Беритба
82
83
84
85
Цвят на плода/цвета
90
97
98
Начин на засяване
29
58
Дълговечност
101
Място на отглеждане
104
106
Необходимост от опора
108
Нужда от поливане
110
Необходимост от светлина
113
Зимоустойчивост
115
Височина на растението
66
Предназначение на плода/цвета
117
Рейтинг
1
2
3
4
5

Мимулус семена

Изглед:
Покажи:
Ред:
Семена на Мимулус (Клоунско цвете) - Mimulus tigrinus
Семена на Mимулус (Mimulus tigrinus) по-известен като Клоунско цвете, можете да поръчате онлайн от нашия електронен магазин Semenata Shop! Перфектното..
1,20 лв.
Семена на Mимулус (Mimulus tigrinus) по-известен като Клоунско цвете, можете да поръчате онлайн от нашия електронен магазин Semenata Shop! Перфектното..

В тази част на градински магазин Семената Шоп представяме семена сортови на едно изключително екзотично растение - Мимулус. Това цвете впечатлява със своите интересни и доста шарени цветове. Поради своя интересен цвят се е появило и второто име на Мимулуса - клоунско цвете.

Засаждане и отглеждане на екзотични цветя Мимулуси

Мимулусите се засаждат на добре дренирани почви, които са богати на хранителни вещества. Добре е да са на защитени от вятъра места. Обичат слънцето, но понасят и полусянка. Внимавайте единствено да не ги преполеете. Размножават се чрез директна сеитба от Февруари до Април. Кълнят за 5-7 дни. Препоръчително е да се ползват растежни регулатори и да се има предвид, че растенията имат нужда от минимум 14 часа светлина и постоянна температура на отглеждане 15°C. Месец и половина след сеитбата са готови за пласиране като разсад, а след два месеца и половина цъфтят.

Популярни производители
Semenata.bg © 2021