МЕНЮ
КОШНИЦА

Зеле професионални семена

Търсите ли качествен сорт зеле за късна есенна реколта? Зеле Марлу F1 е страхотен избор за..
18.90 лв.
Семена професионални на зеле Голдън Слем F1. Нов хибрид за късно производство, с вегетация..
49.80 лв.
Магазин Semenata Shop представя за своите клиенти семена на карфиол Наутилус F1. Средно ра..
4.90 лв.
Савонарч F1 формира компактни, изравнени, тъмнозелени, типични за Савойското зеле глави с ..
17.10 лв.
Щипки за домати и краставици в оранжерия и в градината Ф23 мм представени от Севън Сийдс Щипки за домати и краставици в оранжерия и в градината Ф23 мм представени от Севън Сийдс
Най-продаван
Разнообразието от растения и култури в градината може да бъде впечатляващо. Прекрасните ре..
4.50 лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)

Semenata.bg представя за своите клиенти категория с подбрани сортови семена професионални на зеле. Зелето е сред водещите култури в България. То се цени високо от родния потребител на зеленчуци, поради своите полезни качества, лесно отглеждане и дълготрайност. 

В тази част на градински магазин Semenata Shop ще представи едни от най-новите и най-често използвани сортове професионални семена на зеле, които се предлагат в България. Ще представим семена за открито полско производство, зеле за отглеждане в оранжерия, ранни и късни сортове, главесто зеле, островърхо зеле, зеле за консервиране и др.

Предимство на професионалните семена, които се предлагат тук е, че те са с гарантиран произход и притежават определени качества – висока кълняемост, висока добивност на сорта, множество устойчивости на различни заболявания и др.

Всички профи семена може да поръчате с куриер в София, Димитровград, Козлодуй, Варна, Ямбол, Добрич, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Петрич, Асеновград, Сандански, Хасково, Търговище и др. малки и големи населени места в страната.