МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на сръбски патладжан Черен принц F1 (Crni Princ F1) - много сладък с малки семки

Семена на сръбски патладжан Черен принц F1 (Crni Princ F1) - много сладък с малки семки - Патладжан семена с отлична цена: 1.50 лв.
Семена на сръбски патладжан Черен принц F1 (Crni Princ F1) - много сладък с малки семки
2.50 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: SUP0073

Опции

Купи
  • Разфасовка / брой семена: 1 гр. (около 200 - 300 бр. оригинални семена на сръбски патладжан Черен принц F1 има в една опаковка.
  • Норма за сеитба:  За 1 декар от 4 до 4,5 килограма.
  • Реколта: -
  • Период на сеитба: От средата на март на закрито.
  • Период на разсаждане: В първите дни на май.
  • Схема на отглеждане: Средно ранни патладжани, израстващи до 1 метър височина, с много разклонено стебло.
  • Вегетация: 125 дена.
  • Характеристики на плода: Удължен, няма бодли по дръжката, с бяло и апетитно месо и черна кожа, тежи от 200 до 300 грама.

В каталога със зеленчуци на магазин Семената Шоп вече на челни позиции фигурират и сортовите семена на сръбските патладжани от сорта Черен принц F1. Те по-всяко време са на вниманието на всички от всичките ни постоянни, но и на бъдещите наши потребители, които се интересуват от зеленчукопрозводство и градинарство.

Добре е да се подчертае, че сръбския патладжаня Черен принц F1, са едни от най-продуктивните от рода си. Неговите сортови сръбски семена са не много на брой и доста дребнички. Те са и сред най-търсените артикули в каталога ни, от които се интересуват мнозина от потребителите на онлайн магазина ни.

Сръбските патладжани израстват максимум до около един метър нависоко при оптимални грижи при гледането им през всички фази на развитие на растенията. Харектерно за сорта е и, че прави при растежа си силно разклонени и мощни стебла, които успешно издържат множеството изобилен плод от вкусни, питателни и полезни патладжани. Често се случва добре гледаните растения да раждат дори и по 20-ина плода всяко, при което плодовете тежат от 200 до 300 грама.

Плодът на патладжаните от типа  Черен принц F1 са бяла и апетитна месеста част. Те  кажи-речи черни цветове на кожата, лъскави са, овални и слабо удължени, с много характерни форми, а дръжките им са почти без бодли. От разцветката на патладжаните идва и тяхното необичайно назнавие, а именно „Черен принц  F1“.

Данните от каталога на Онлайн магазин semenata.bg показват, че за да сазеете 1 декар земеделски производствени площи, имате нужда от около 4 до 4,5 килограма сортови семенца от патладжаните от типа „Черен принц  F1“. Така ще успеете и да постигнете максимален ефект и задоволителни резултати накрая, когато се стигне до там да обирате реколтата.

Сортовите семена на сръбските патладжани е добре да сеете в периода от средата на пролетния месец март и то на закрито в оранжерийни условия.

Пикирането навън на предварително подготвените разсади на патладжана се прави от първите дни на пролетния месец май, веднага щом отминат сланите и опасностите, които носят те за насажденията.

Патладжаните от типа  Черен принц  F1 спадат към средно-ранните сортове. Те избуяват до 1 метър нависоко и са със силно разклонени и мощни стебла.

Вегетационният период при този интересен сорт патладжани трае около 125 дена, сочат таблиците в Онлайн магазин semenata.bg.

Патладжаните от сорта са особено подходящи за готвене, за направата на разнообразни салати, манджи и гарнитури. Особено им отива заливка от гъсто кисело млако с копър и чесън. Може и да се консервират в буркани за зимата или да се замразят дълбоко във фризера, пак със същите цели.

Семена
Кога се засяваМарт, Април
Особености на растениетоХибридни сортове
Цъфтеж/БеритбаЮли, Август
Цвят на плода/цветаЧерен цвят
Начин на засяванеОтглеждане чрез разсад
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растението70 - 120 см
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация, Консервиране

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив