МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на растения против охлюви - лесно засяване чрез специална лента

Семена на цветя против охлюви - удобна за засяване лента 5 м - Цветя семена с отлична цена: 4.90 лв.
Семена на растения против охлюви - лесно засяване чрез специална лента
4.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: S032225

Опции

Купи

Севън сийдс ООД има удоволствието да ви предложи най-красивият, естествен и хуманен начин за справяне с един от изключително неприятните проблеми за мнозина градинари – нашествие от охлюви. Как ви звучи идеята да създадете красива жива бариера между ценните растения в градината и решителните охлюви, които често успяват да достигнат до желаната цел? Представяме ви Лента с Микс от Семена на растения против охлюви. 

Селекцията от семена е избрана на основата на един основен критерий – колко добре тези растения могат да отблъскват вредителите. Семенцата са разположени на лента с дължина около 5 м. Лентата е напълно водоразтворима и много лесна за работа. Всичко, което трябва да направите, за да получите предимствата от този красив жив плет е да заровите лентата на дълбочина от около 1 см на границата на терена с насажденията. Миксът съдържа както нискостеблени, така и високи цветя. 

Цъфтежният период продължава от късна пролет до късна есен, което обхваща активния градински сезон. Оптималните условия за отглеждане на микса изискват слънчеви места. Подхранването спомага значително за развитието на растенията и тяхната устойчивост на вредители и промени в условията.

Какво трябва да имате предвид, когато използвате Лента с Микс от Семена на растения срещу охлюви?

Цветята са едногодишни и не издържат на студените зими по нашите ширини.

Лентата е изключително лесно решение, защото не изисква никакви различни грижи от тези, които полагате за засадените растения. Не е нужна подготовка на почвата или създаване на разсад. Желателно е да осигурите редовно поливане особено в началото когато младите растения са във фаза на интензивен растеж. Семената покълват в рамките на около 2 седмици. Както може би се досещате, различните видове и сортове покълват по различно време, което прави отглеждането на този микс още по-интересно.
Лента с Микс от Семена на цветя срещу охлюви се използва навсякъде, където има нужда, като паркове, градини, зеленчукови градини, лехи и други. Мнозина опитни градинари засяват лентата като превенция, за да намалят значително риска от появата на вредители.

Нужно ли е да подхранвате Лентата с растения За борба против охлюви?

Отговорът зависи от качествата на почвата. Ако засявате лентата на по-бедни почви, подхранвайте с подходящи торове за цъфтящи растения. Ако почвата е плодородна, няма нужда от допълнително наторяване. Разгледайте селекцията ни от сертифицирани биоторове, за да знаете какво да изберете при нужда.

Използването на този тип натурален репелент срещу охлюви дава допълнителна гаранция за качеството на реколтата от зеленчукови градини, подправки и други растения, предназначени за консумация. От една страна добивът не е увреден от вредители. В допълнение засяването на лентата е напълно природно решение, което ще ви спести използването на всякакви препарати за справяне с проблема с охлювите. Бонус предимство на този метод е красотата на микса. Комбинацията от цветя ще ви изненада с цветове, форми, височина и структура. Семената са специално селектирани да осигурят максимална защита от охлюви. Но в някои случаи растенията успяват да отблъснат и други вредители, като някои видове насекоми и т.н.

Търсите ли още натурални решения за справяне с често срещани проблеми? Разгледайте какво можем да ви предложим като ефективни и естествени методи за борба с вредители и други семена на ленти и дискове.

Разфасовка: 1 бр. лента с дължина 5 м

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април, Май, Юни
Особености на растениетоДиректни сортове
Цъфтеж/БеритбаМай, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври
Цвят на плода/цветаМикс
Начин на засяванеДиректна сеитба
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеВисока нужда от поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растението10 - 40 см
Предназначение на плода/цветаДекорация

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив