МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на мини дини Блу F1 (тип Кримсон) - сладки плодове с размери 2,5 - 4,5 кг

Семена на мини дини Блу F1 (тип Кримсон) - сладки плодове с размери 2,5 - 4,5 кг - Дини семена с отлична цена: 4.50 лв.
Няма наличност
Семена на мини дини Блу F1 (тип Кримсон) - сладки плодове с размери 2,5 - 4,5 кг
5.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: S000333

Опции

Купи
  • Разфасовка: Семена на мини дини Блу F1 (тип Кримсон) са налични в специализиран онлайн магазин Semenata Shop в разфасовки от 0,25 грама. 
  • Норма на сеитба: Засейте около 2 - 3 гр. семена от малката диня на 10 кв. м площ. 
  • Реколта: Хибридният сорт мини Блу F1 се характеризира с отлична продуктивност от кръгли плодовое, с неустоим сладък вкус. Дава своята реколта през периода юли – август
  • Период на сеитба: Мини динята тип Кримсон F1 може да се отглежда чрез разсад за ранно полско производство и чрез директна сеитба на семената в почвата за средноранно полско производство. Периодът на сеитба е от месец февруари – юни
  • Период на разсаждане: Успешният период на разсаждане е 30 дни след сеитбата на семето.
  • Схема на отглеждане: Можете да отглеждате плодовата култура гнездово или редово. При редовата сеитба, дините се сеят с разстояние между редовете около 150 см, а между растенията в реда – 80-100 см.
  • Вегетация: - 
  • Характеристика на плода: Мини Блу F1 е хибриден сорт мини диня тип Кримсон, която се характеризира с малки плодове (средно тегло между 2,5 – 4 ,5 кг). Кората е тъмно зелена, с ясно изразени светли ивици (характерно за дини кримсон суит), а месестата част е апетитно червена и много сладка. Плодовете са доста здрави и имат много добра транспортабилност.

Ние от онлайн магазинът за дома и градината Семената Шоп искаме да Ви представим едно неустоимо предложение, което ще утоли жаждата на всеки през летните горещини - италиански семена на сладката мини диня Блу F1. 

Апетитното ни предложение е ранен хибриден сорт диня тип Кримсон суит, с ярко червена вътрешност и неустоим сладък вкус. Плодовете й са кръгли, с тъмно зелена кора и ясно изразени светли ивици по нея. Динята е силна, а средното й тегло варира между 2,5 – 4 ,5 кг. 

Растението на е много енергично и притежава богата листна маса. Дава отлична реколта от прекрасни плодове през цялото лято. 
Мини Блу F1 е ранен сорт, който се сее чрез разсад за ранно полско производство и чрез директна сеитба за средноранно полско производство. Подходящият период за ранната сеитба са месеците от февруари до юни. 

Динята мини се развива много добре на структурни и плодородни почви с неутрална реакция. Не обича студени и глинести субстрати. Дините са топлолюбива култура и се нуждаят от поне 15-17°,  за успешно покълване на семената. Оптималната температура за растеж на мини дините е 25-30°С 

Подходящ субстрат е и този, в който предварително сте отглеждали бобови или житни култури, защото те са подходящи предшественици на динята. 

Динята се цени високо заради своите малки размери и страхотно сладък вкус. Консумация се препоръчителна за хора с бъбречни проблеми, чернодробни и други, поради благотворните си качества.

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април, Май, Юни
Особености на растениетоХибридни сортове
Цъфтеж/БеритбаЮни, Юли, Август
Цвят на плода/цветаЧервен цвят
Начин на засяванеДиректна сеитба, Отглеждане чрез разсад
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растениетоДо 10 см
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив