МЕНЮ
КОШНИЦА

Микс от семена на тиквички - италиански сортове за пържене със страхотен вкус и аромат

Микс от семена на тиквички - италиански сортове за пържене със страхотен вкус и аромат - Тиквички семена с отлична цена: 2.20 лв.
Микс от семена на тиквички - италиански сортове за пържене със страхотен вкус и аромат
2.40 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: S009312

Опции

Купи
  • Разфасовка / брой семена: 5 гр. (около 25 бр. семена на микс от тиквички италиански за пържене и готвене).
  • Норма за сеитба: От 250 до 450 грама семена на декар.
  • Реколта: -
  • Период на сеитба: Февруари – юни.
  • Период на разсаждане: Края на месец март.
  • Схема на отглеждане: На открити пространства.
  • Вегетация: Около 55 дена.
  • Характеристики на плода: Разнообразие от светло, тъмно-зелени, както и пъстри тиквички, с гладка кожа.

В следващите редове онлайн магазинът semenata.bg ще представи на своите клиенти и читатели едно съчетание от различни по вид тиквички. Разнообразието в случая включва микс от семена на италианските три сорта - Геновезе, Черна от Милано, Пъстра.

Всеизвестен факт е, че за да добиете вкусни и пълни с добри качества продукти, като начало е нужно семената, които избирате да бъдат с високо качество. Поръчвайки от semenata.bg бъдете сигурни, че продукцията ви ще бъде с високо и доказано качество.

Сортовете, събрани в комбинацията, с която можете да се сдобиете, се характеризират като ранни, с особено висока продуктивност. Образуващите се растения са с храстовиден характер. Трите вида тиквички представляват плодове с цилиндрична форма и удължени. Очаквайте готовите тиквички от летния юли месец до ноември. Кога ще обирате плодовете зависи от реда на засяване като период. Бихте могли да култивирате есенно време.

Въпросната комбинация, която е поредното предложение на сайта ни, би ви донесло едно прекрасно разнообразие от зеленчукови продукти, които са абсолютно популярни и присъстващи в дома на всеки. Имате възможността да опитате различни видове, като ползването им е в разнообразни варианти.

Тиквичките бихте могли да готвите във вид на супи, да ползвате като заместник на картофите в например известната всеки му мусака. Бихте могли да сварите, опечете, изпържите. Много сполучлива вариация е пасирането на тиквичките, в този си вид бихте успели да ползвате в разни дресинги.

Добър вариант е замразяване на тиквичките. Бихте могли да ги замразите като предварително надребните и разпределите в отделни кутии.

Ако искате да имате едно готово ястие за земните дни, бихте могли и да замразите готови изпечени тиквички. Изпичате, разпределяте в подходящи съдове и прибирате.

Зелнчуците, които ще гледате се славят като нискокалорични. Включват се доста често в разни хранителни режими. Диетите също са част от приложението на тиквичките, като особено се ползват като част от тях от хора, решили да смъкнат някой килограм.

Зеленчуковите продукти са известни и с огромното съдържание на витаминозни съставки. Минералните вещества също не са в излишък, а напротив.

Сеитбената процедура бихте могли да осъществите от февруари месец до летния юни.

Навън изведете предварително направените разсади към началото на пролетния април. Това време се характеризира с постоянно положителни температури. Времето е избрано, имайки предвид, че евентуалните слани вече са преминали.

Засяването на семена на тиквички микс направете като спазите следните разстояния – от ред до следващ ред оставяйте - 90 см, от растение до следващо - 50 см. Така ще оставите достатъчно място за развитие на бъдещите тиквички.

Вегетационният период на растенията продължава около 55 дена. През този период осигурете редовни поливания и плевене.

Сортове в микса:

Тиквички черни от Милано

Тиквички Геновезе

Тиквички италиански на ивици

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април, Май, Юни, Юли
Особености на растениетоДиректни сортове
Цъфтеж/БеритбаЮни, Юли, Август, Септември, Октомври
Цвят на плода/цветаМикс
Начин на засяванеОтглеждане чрез разсад
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеВисока нужда от поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растението40 - 70 см
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация, Консервиране

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив