МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на домати Къдраво сърце F1 - един изключително вкусен италиански домат

Семена на домати Къдраво сърце F1 - един изключително вкусен италиански домат - Домати семена с отлична цена: 4.50 лв.
Семена на домати Къдраво сърце F1 - един изключително вкусен италиански домат
5.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: S106125

Опции

Купи
  • Разфасовка / брой семена: Семена на вкусни домати Къдраво сърце F1 може да намерите в оригинална италианска опаковка на фирма Франчи от 0,05 гр. (около 8 - 10 бр. семена).
  • Норма за сеитба: Нормата за сеитба на този високодобивен хибрид за средноранно производство е 20-25 грама семена на домати Къдраво сърце F1 на един декар земеделска земя. В 1 грам се съдържат около 280-300 грама броя семена. 
  • Реколта: Този хибриден домат се характеризира със страхотна богата реколта от едри и много вкусни плодове.
  • Период на сеитба: За средноранна сеитба засейте от месец Януари до месец Февруари в култивационни съоражения за закрито производство, и от месец Февруари до месец Април – за открито производство. 
  • Период на разсаждане: Подходящият период на разсаждане на този сорт домати е от месец Март до Април на закрито, и след средната на месец Април – на открито. 
  • Схема на отглеждане: Може да отглеждате средноранният хибрид Къдраво сърце F1 на открито и на закрито. Този сърцевиден домат се отглежда на конструкция, едноредово – 80/40 см и двуредово – 80/55/40 см. 
  • Вегетация: -
  • Характеристика на плода: Къдраво сърце F1 е високодобивен, средноранен сорт домати. Притежава изключително атрактивни и много едри плодове, със средно тегло от 250 до 300 грама, които са оцветени в тъмно розов цвят, преди да узреят и  наситено червен, когато достигнат пълно узряване. Притежават светло зелени на цвят рамене на върха, вертикални ребра и страхотна сърцевидна форма на плода. Доматите са много вкусни и ароматни. 

Искаме да ви представим поредния страхотен продукт, който добавихме в нашия онлайн градински магазин – семена на средноранния сорт домати Къдраво сърце F1. Висококачествен хибрид, от италиянския производител Franchi. 

Къдраво сърце F1 се характеризира с едри плодове, със страхотна сърцевидна форма, чиято средна големина варира от 250 до 300 грама. Притежават вертикални ребра и светло зелени рамене на върха, с цвят на плода от тъмно розов до ярко червен при пълно узряване. В допълнение, доматът има невероятен плътен вкус и неповторим аромат. 

Този средноранен италиянски хибрид се характеризира и със страхотна високодобивност. Подходящ е за открито и закрито колово отглеждане, в култивационни съоражения. Подходящо е и разсадното отглеждане на този вид домати. 

За закрито отглеждане, подходящият период на сеитба за средноранно производство е от месец Януари до месец Февруари, а за открито производство – от краят на месец Февруари до месец Април. Походящата схема на отглеждане е едноредова и двуредова. Едноредовата сеитба е 80/40 см, а двуредовата – 80/55/40 см. 

Може да откриете този страхотен хибрид, дело на италиянския производител  Franchi на нашия онлайн магазин – semenata.bg. и да направите своята поръчка още на момента.

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април
Особености на растениетоХибридни сортове
Цъфтеж/БеритбаЮни, Юли, Август, Септември
Цвят на плода/цветаЧервен цвят
Начин на засяванеОтглеждане чрез разсад
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на закрито, Отглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане на конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растениетоИндетерминантен вид (високорастящ при домати)
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация, Консервиране

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив