МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на диня Кримсон гигант F1 - страхотен вкус и гигнтски размери (10 - 12 кг)

Семена на диня Кримсон гигант F1 - страхотен вкус и гигнтски размери (10 - 12 кг) - Дини семена с отлична цена: 4.50 лв.
Най-продаван
Семена на диня Кримсон гигант F1 - страхотен вкус и гигнтски размери (10 - 12 кг)
5.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: S000345

Опции

Купи
  • Разфасовка: В една оригинална опаковка на Франчи Италия се съдържат 0,5 гр. семена на диня Кримсон Гигант F1.
  • Норма за сеитба: За производство от тои сорт дини ще са Ви нужни около 200 - 300 гр. семенца на дка. земеделска площ.
  • Реколта: Едно от предимствата на динята Кримсон Гигант F1 е богатата реколта. Сортът е характерен със своите отлични добиви от едри плодове тип гигант, с отличен търговски вид и прекрасен вкус. Динята е готова за беритба от месец юни до месец август, като този период варира, в зависимост от периода на сеитба. 
  • Период на сеитба: Хрибридът Кримсон Гигант F1 е средно ранен сорт диня, който е подходящ за открито производство. Тази диня е сорт, който се засява чрез директна сеитба на семената в почвата или чрез разсад. Подходящият момент за сеенето на семената на висококачествената диня Кримсон Гигант F1 е от месец февруари до месец юни.
  • Характеристика на плода: Кримсон Гигант F1 е първокласна хибридна диня на италианският производител Франчи (Franchi). Динята се характеризира с лятно производство от едри плодове, със страхотен вид и отличен вкус. Едрината на плода достига до 10-12 кг, формата му е кръгла, а цветът – тъмно зелен със светло зелени ивици по него. Вътрешността на динята е категоричен първенец – ярко червен цвят с много сладък вкус и отличен характерен аромат. 

Италианската фирма Франчи (Franchi) е безспорно един от световните лидери на пазара по производство на висококачествени и оригинални семена на автентични сортове зеленчуци, плодове, подправки, цветя и много други. Нашият онлайн магазин за градината semenata.bg, като магазин, който се старае да предлага само първо качество продукти с удоволствие иска да Ви представи семена на един от страхотните сортове на италианската фирма – семена от диня Кримсон гигант F1. 

Динята гигант Кримсон F1 е отличен хибриден сорт, който съчетава в себе си богата реколта от страхотни и много едри плодове с отлични вкусови качества. Хибридната диня е едногодишно растение, което се характеризира с открита сеитба. Развива се отлично на слънчеви и топли места, като за отглеждането му не е необходима опорна конструкция.

Динята притежава кръгла форма и добра едрина, като достига средно тегло – 10 -12 кг, а не рядко и повече. Кората й е дебела, с тъмно зелен цвят, по който се открояват светло зелени ивици. Вътрешността на динята е изключително апетитна - наситено - червена на цвят и много сладка. 

Кримсон Гигант е средно късен сорт, който се сее от месец февруари до месец юни, чрез директна сеитба или отглеждане на разсад. Оптималната сеитба е на открити площи, без опорна конструкция. Този гигантски хибриден сорт диня се нуждае от умерено поливане и от слънце. Характеризира се с висока и отлична продуктивност, като е готов за беритба от началото до краят на лятото, в зависимост от периодът на сеитба – от месец юни до месец август. 

Кримсон гигант F1 е перфектната диня за горещите летни дни, която ще Ви съблазни със съвършената си сочност и отлични вкусови качествата. Сладката диня е едър сорт, който се отглежда лесно в градината.

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април, Май, Юни
Особености на растениетоДиректни сортове
Цъфтеж/БеритбаЮни, Юли, Август
Цвят на плода/цветаРозов, Червен цвят
Начин на засяванеДиректна сеитба, Отглеждане чрез разсад
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растението10 - 40 см
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив