МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на продълговати дини Чарлстон грей - ранен до късен сорт

Семена на продълговати дини Чарлстон грей - ранен до късен сорт - Дини семена с отлична цена: 3.20 лв.
Семена на продълговати дини Чарлстон грей - ранен до късен сорт
3.50 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: S000316

Опции

Купи
  • Разфасовка / брой семена: 6 гр. семена на продълговати дини Чарлстон грей има в една опаковка.
  • Норма за сеитба: От 150 до 300 грама семенца за декар.
  • Реколта: -
  • Период на сеитба: От 15.04. - 30.04.
  • Период на разсаждане: -
  • Схема на отглеждане: Чрез директно засяване.
  • Вегетация: От 80 до 85 дена.
  • Характеристики на плода: Плодове с дължина до около 60 сантиметра, яркочервен цвят на вътрешността.

Център за гарантирано качествени семена semenata.bg ще представи на клиентите си следващото попълнение в каталога. Предложението е за семена на продълговата диня Чарлстон Грей.

Любителите на свежите плодове, с радост могат да узнаят, че биха могли да добият семенцата от сайта ни с бърза доставка на разумна цена.

Дините са сред най-популярните плодове, като вероятно няма човек, който не е хапвал сладки дини, през горещите летни дни.

За разнообразяване домашната си градинка, бихте могли да опитате сорта продълговат Чалстон грей. Няма да съжалявате в никакъв случай, имайки предвид сладостта на получените продълговати динки.

Продълговатата диня Чарлстон Грей е сорт, характеризиран като средно-ранен до късен и се популяризира с интересни по форма плодове. Те представляват дини, с удължена форма, стигайки до шейсет сантиметра в дължината си. Повърхността представлява кора, със светлозелен, прошарен цвят. Вътрешността бива с месеста структура, отличаваща се с ярко-червен цвят. Сладостта на дините е една от характеристиките на дините. Средната тежина на удължените динки бива 11 до 13 килограма.

Съществена причина сортът да се нарежда като един от най-търсените става издържливостта на плодовете. Така редица родни производители и търговци, занимаващи се с вносна, износна търговия избират сорт Чарслстон грей. Транспортирането на дългите дини не е проблем, заради тази устойчивост.

Периодът на вегетация на сорт Чарлстон грей продължава от 80 до 85 дена.

Семената на продълговатите дини Чарлстон грей бихте могли да засеете през топлия пролетен април. По-точен период – 15 – то число на месеца до 30 – то число на април.

Така зададения период е избран, заради времето, когато имаме установяване на постоянни положителни температури. Евентуално падащите слани са вече преминали и няма опасност от измръзване на растенията.

Откритите пространства са идеални за гледане на вашите дълги дини.

Семенцата от динята продълговата Чарслстон грей поставяйте на 4 до 7 сантиметра в земята. Засявайки, оставяйте от ред до следващ 200 сантиметра. От растение до следващо 80 до 100 сантиметра. Така осигурявате достатъчно място за развитие на бъдещите динки.

Нормата за сеитбена процедура за покриване площ от декар е 150 до 300 грама семена на сладка диня Чарлстон грей. Тази норма би ви помогнала да прецените какво количество ще е нужно за вашето избрано място.

Сорт Чарлстон грей е известен като светлолюбива, топлолюбива култура.

Тежките почви никак не са препоръчителни – растенията са сухолюбиви.

Яркочервените плодове бихте могли да хапнете самостоятелно или под формата на плодова, комбинирана салата. Такъв вид салата ще ви донесе единствено здраве. Динките са известни със свежестта, която носят.

Особено полезни в горещините са фрешовете от динени резени. Действат освежаващо,като с тях горещината се понася много по-леко. Идеалният десерт през горещ летен ден бива нарязана продълговата диня, на която няма да можете да се наситите.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив