МЕНЮ
КОШНИЦА

Тор за рози гранулиран за обилен цъфтеж и едър цвят 800 гр. от Вилморин

Тор за рози гранулиран за обилен цъфтеж и едър цвят 800 гр. от Вилморин
Тор за рози гранулиран за обилен цъфтеж и едър цвят 800 гр. от Вилморин
9.99 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0089

Опции

Купи
  • Разфасовка: Разфасовката на гранулиран тор за рози за по-обилен цъфтеж е 800 гр. Това количество е достатъчно за наторяване три пъти за една година на десет рози. 
  • Продължителност на действие: Продължителността на действие на торът за рози е около месец или два. Важна предпоставка са климатичните условия, като особено значение се обръща на валежите. 
  • Приложение и дозировка: Може да прилагате тора за цъфтеж на роза от Vilmorin върху рози, жасмин, люляк, хризантеми, маргаритки, декоративни слънчогледи, магнолия, гардения, както и много други. Необходимата дозировка при розите е 25 гр. гранулиран тор на растение през около два месеца по време на цялата вегетация и 50 гр. на растение за по-едрите храсти.
  • Съдържание: В гранулирания тор за рози се съдържат химичните елементи  Азот (N) 12%, Калиев оксид (K2O) 17%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 12% и Магнезий (MgO) 2%.

 


На Вашето внимание представяме в нашия онлайн магазин гранулиран тор за цъфтеж, предназначен и силно подходящ за едно от най-нежните и красиви цветя, а именно розата. Широко използван тор и при жасмина, както и при други цъфтящи цветя и храсти.

С качествения тор за роза гранулиран, производство на фирмата Vilmorin, Вие ще имате здрави, подхранени и цъфтящи храсти, които ще Ви радват през целия сезон

Едно от първите предимства на специализирания гранулиран тор е страхотното подхранване, което осигурява на растенията и то още преди да са се образували цветните пъпки

Главната насоченост на тези торове за  рози е към цъфтежът на растенията. Именно поради тази причина има и изключително благоприятен ефект към него. При приложението му, Вие осигурявате на храстите си едно силно и продължително разцъфтяване

Имате свободата да използвате торовете за рози преди засаждане, при подготовката на почвата, както и мигновено след като сте засадили новите рози.

Подходящият период, в който може да наторите Вашите растения с гранулирания тор за цъфтеж е по време на вегетацията на цъфтящите храстчета. Благоприятните сезони за това са пролетта и есента.

За да наторите Вашите цъфтящи храстчета, Вие се нуждаете от 25-50 гр. гранулиран тор и вода. За най-добри резултати и по-добро подхранване, наторявайте Вашите растения три пъти в годината с гранулирания тор за цъфтеж.

Трябва да разхвърляте нужното Ви количество гранулиран тор около растението и след това да полеете с вода. При пролетното и есенното торене се нуждаете от 25 гр. гранулиран тор за розите и 50 гр. за по-едрите растения, като по-големите розови храсти, жасминът и люлякът.

Гранулираният тор е лесно разградим и усвоим, затова успява напълно да се абсорбира в почвата и до растенията Ви да достигнат нужните хранителни вещества, които съдържа в себе си.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив