МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена на репички Селеста F1 (Celesta F1) - уникално вкусни и хрупкави

Семена на репички Селеста F1 (Celesta F1) - уникално вкусни и хрупкави - Репички и ряпа семена с отлична цена: 3.90 лв.
Семена на репички Селеста F1 (Celesta F1) - уникално вкусни и хрупкави - Репички и ряпа семена с отлична цена: 3.90 лв.
Семена на репички Селеста F1 (Celesta F1) - уникално вкусни и хрупкави - Репички и ряпа семена с отлична цена: 3.90 лв.
Семена на репички Селеста F1 (Celesta F1) - уникално вкусни и хрупкави - Репички и ряпа семена с отлична цена: 3.90 лв.
Семена на репички Селеста F1 (Celesta F1) - уникално вкусни и хрупкави

Опции

Купи
  • Разфасовка / брой семена: Професионални семена на репички Селеста F1се предлагат и в опаковка на 400 бр. семена.
  • Норма за сеитба: Засейте на закрито или на открито, 120 - 150 грама семена холандските репички Селеста F1 за 100 кв. метра или 1,2 - 1,5 кг семена на един декар земеделска земя. Препоръчителна е сеитбата на 2-2,5 см дълбочина в почвата. 1 гр. от семената съдржа около 100 - 140 бр. семена.
  • Реколта: -
  • Период на сеитба: Семената на червени репички професионални Селеста F1 засейте в периода февруари - април или август - септември. При отглеждане на закрито (оранжерия, парник) може да се засяват целогодишно.
  • Период на разсаждане: -
  • Схема на отглеждане: Celesta F1 е сорт, снабден с много добри толерантности -  на напукване през зимата и на стрелкуване – през лятото, поради тази причина репичките могат да се отглеждат целогодишно в неотопляеми култивационни съоражения и на открито. 
  • Вегетация: 30 дни.
  • Характеристика на плода: Селеста F1 са холандски хибриден сорт репички, дело на известната фирма Енза Заден. Сортът се характеризира с къса листна розетка, която е изправена и много здрава. Тя формира висококачествени кореноплоди, които се характеризират с много добра едрина, кръгла форма и финна консистенция. Цветът на плода е ярко червен и не избледнява, благодарение на високите устойчивости на сорта. Много добра толерантност към заболяването Брашнеста мана. 

Представяме Ви семена на репички Селеста F1 (Celesta F1), изключително надеждно производство на холандската фирма Енза Заден (Enza Zaden). Висококачествен хибрид, подходящ за целогодишно производство. 

Селеста F1 е впечатляващ сорт репички, който се характеризира с отличен вид и страхотни устойчивости. Хибридът притежава листна розетка, която е изправена, къса и много здрава. Тя формира едра кореноплодна част, която има кръгла форма, много крехка консистенция и апетитно червен цвят.

Изключително адаптивни, холандските репички Селеста F1 са студоустойчив и топлоустойчив сорт. Celesta F1 проявява висока устойчивост на напукване през студеното време и на стрелкуване при горещите температури през лятото. Репичките поникват и се развиват целогодишно, без да губят прекрасния си червен цвят. 

Друго предимство на холандският сорт е търпимостта му, листата и кореноплода могат да се съхраняват свежи и в прекрасен вид при транспортиране и кратко съхранение.

Червените репички имат благоприятно отглеждане, както на открито, така и на закрито, в неотополяеми култивационни съоражения през цялата година. При сеитба на семената на Селеста F1 имате нужда от 1 - 1,5 кг семена на един декар земеделска земя, които трябва да засеете на 2-2,5 см дълбочина в почвата. 

Селеста F1 са снабдени и с висока резистентност и към едно от най-честите заболявания на тази култура – Брашнеста мана. 

Хибридните репички Селеста F1 (Celesta F1) напълно заслужено са определени, като номер едно на репичките, които се предлагат на нашия пазар. С отличния си вид и високите толерантности, тези репички са един надежден хибрид, който може да се отглежда безпроблемно през цялата година. 

Семена
Кога се засяваЯнуари, Февруари, Март, Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
Особености на растениетоХибридни сортове
Цъфтеж/БеритбаЯнуари, Февруари, Март, Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
Цвят на плода/цветаЧервен цвят
Начин на засяванеДиректна сеитба
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на закрито, Отглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растението10 - 40 см
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация, Консервиране

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив