МЕНЮ
КОШНИЦА

Професионална лента за ремонт на оранжерии представена от Севън Сийдс

Професионална лента за ремонт на оранжерии представена от Севън Сийдс
Професионална лента за ремонт на оранжерии представена от Севън Сийдс
11.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0014

Опции

Купи

Инсталирането на полиетиленови оранжерии и парници от найлон е дългосрочна инвестиция. Съоръженията се използват в продължение на много години. Правилната експлоатация на оранжериите и поддръжката на изрядното състоание на фолиото могат значително да удължат периода на употреба на парниците. Един от най-ефективните начини за локално възстановяване на повредено полиетиленово фолио на оранжериите е чрез залепване с професионална лента за ремонт на оранжерии с UV защита. Ако никога не сте използвали този продукт и сте скептични към идеята за използване на тиксо за ефективна поправка на оранжерии от полиетилен и найлон, нека ви представим уникалните му качества, които му печелят все по-голяма популярност сред агрономи и земеделци. 

Професионалната лента за ремонт и лепене на оранжерии е изработена от изключително издръжливи материали, които осигуряват комбинация от гъвкавост, устойчивост и пропускливост на светлина. Лепящата лента залепя много здраво. Устойчива е на редица неблагоприятни условия, като климатични промени, резки промени в температурните амплитуди, вятър и брли, сняг, ярко слънце и т. н. Използва се за бърза и много ефективна поправка на оранжерии в частите на закрито и в участъците изложени на външната среда. Нито влагата, нито слънцето, нито високите или ниските температури ще предизвикат отлепяне на лентата професионална за ремонт на оранжерия. 

В какви случаи се препоръчва използването на Тиксо за оранжерии?

Най-често се прилага при разкъсване или пробиване на фолиото на оранжерии от полиетилен или различни видове найлон. Дебелината на фолиото е без значение, защото лепящата лента за ремонт е достатъчно здрава, за да захване стабилно повредения участък.

Лентата за ремонт на оранжерии е прозрачна и здрава. Снабдена е с UV защита, което позволява ефективното възстановяване на оранжерии и парници с UV защита. Тиксото за оранжерии пропуска светлина.
Съвкупността от качествата на професионалната лента за ремонт на оранжерии и парници я правт подходящ продукт за поправка и изолация и на помещения в дома и други проекти в строителството. Осигурява много добра изолация, която не ограничава проникването на светлина.

Устойчивостта на неблагоприятни климатични условия са сред най-големите предимства на Тиксото за поправка на повредени оранжерии. 

Други основни предимства, от които си заслужава да се възползвате включват още:

  • UV защита
  • Завидна устойчивост на влага
  • Устойчивост на увреждане от химикали – това качество на лепящата лента за поправка на оранжерии улеснява работата в условия, в които се използват редица химикали, като парници, в които се обезпаразитяват насаждения и т. н. 
  • Много стабилно залепване – на практика Тиксото ще остане на мястото си в продължение на няколко години.

Как се използва тази лента професионална за ремонт и поправка на оранжерии? 

Преди да се премине към залепяне на повредения найлон за оранжерии израелски или др. вид трябва участъците да се почистят и подсушат. Залепянето се случва чрез внимателно поставяне на подходящ отрязък от лентата върху повредения полиетилен и притискане с ръка за плътно приглаждане и залепяне към повърхността. Не трябва да остава въздух под лентата. В зависимост от големината на повредения участък се препоръчва залепяне от външната страна и от вътрешната страна. 

Технически характеристики:

При нас ще откриете Специализираното тиксо за оранжерии във вариации с няколко ширини – 5 см, 7.5 см, 10 см, 15 см и 20 см. 

Често се използва комбинация от няколко варианта на продукта. Дължината на ролката лепяща лента за ремонт на оранжериен найлон е 25 м

Дебелина на лентата - 0,15 мм

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив