МЕНЮ
КОШНИЦА

Почва за палми и зелени растения от Флорагард Германия

Почва за палми и зелени растения от Флорагард Германия
Почва за палми и зелени растения от Флорагард Германия
9.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: SF00005

Опции

Купи

Универсалните почви са сред най-популярните субстрати за пресаждане на всякакви растения, но ако искате да направите крачка напред в грижата за екзотичните цветя и палми, в „Севън Сийдс“ ООД сме ви подготвили специализиран продукт. Grunfplanzen und Palmenerde е висококачествена почва за палми и зелени растения създадена от един от най-реномираните производители в тази сфера – немската компания Флорагард. Производителят има над 90 години опит в тази сфера и използва най-качествените материали и иновативни технологии, за да предлага само най-доброто на своите клиенти. Grunfplanzen und Palmenerde е страхотен пример за качествен субстрат за всякакви видове палми и зеленолистни растения (листнодекоративни) на достъпни цени. Почвата за палми е разработена с технологията Aqua-Plus за задържане на оптимално количество влага.

Палмите и екзотичните растения зелени имат специфични нужди за условия в средата, за да се развиват пълноценно. Осигуряването на подходяща почва стимулира корените и спомага за цялостния растеж и устойчивост на растенията.

Какви са предимствата от използване на Почва за палми и зелени растения Grunfplanzen und Palmenerde?

Субстратът съдържа комбинация от торф, глина и други съставки, които създават балансирана почва с отлична аерация и възможност да осигури нужната влага за корените.

Почвата за палми е обогатена с НПК торове. Голяма част от екзотичните растения се нуждаят от редовно подхранване и виреят най-добре в плодородна почва с добър дренаж. Grunfplanzen und Palmenerde е точно това, от което се нуждаят стайните растения и особено палмите. Богатият запас от хранителни вещества и минерали ще снабдят растенията с оптималното количество, което им е нужно. По този начин се намалява стреса от пресаждане и се осигурява най-добрата среда за корените за бърз растеж. Обогатената почва спестява първоначалната нужда от наторяване. 

Практична разфасовка – в „Севън Сийдс“ ООД може да закупите Grunfplanzen und Palmenerde в 10 л разфасовка за максимално удобство при пресаждане.

Почвата за зелени растения и палми може да се използва с успех за отглеждане на различни зеленолистни растения, папрати, дори деликатни видове и екзотични цветя. 

Субстратът е отлично опакован, за да запази качествата си в продължение на дълго време, готов за употреба винаги, когато ви потрябва. Сред предимствата на Grunfplanzen und Palmenerde е, че почвата е готова за пресаждане и засаждане. Всичко, което трябва да направите е да отворите пакета и да отсипете нужното количество в предварително почистени и подготвени саксии. Балансираната структура на почвата за палми и зелени цветя, оптималното количество на хранителни вещества и минерали позволяват да използвате успешно Grunfplanzen und Palmenerde без да е нужно да смесвате субстрата с други съставки и елементи. Не случайно почвата за палми се цени високо от опитни любители на стайни и екзотични растения и от начинаещи ентусиасти, които искат да осигурят най-добрите условия за любимите си цветя и декоративни растения.

Удобството от директно използване на Grunfplanzen und Palmenerde спестява време, усилия и средства. 

Почвата е подходяща за целогодишно пресаждане. Най-голям успех в отглеждането на растенията се постига, когато се съобрази периода на пресаждане с активния период на растеж. Желателно е да не се пресаждат и стресират растенията, когато са в покой. Използвайте Grunfplanzen und Palmenerdе, за да обновите субстрата на палмите в момента, в който забележите знаци за активен растеж. Почвата е страхотно решение за засаждане на съвсем млади растения или пресаждане на големи палми, присаждане на новозакупени растения и др.

Разфасовка - 10 литра 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив