МЕНЮ
КОШНИЦА

Плътно покривало против плевели за оранжерии и открито представено от Севън Сийдс

Плътно покривало против плевели за оранжерии и открито представено от Севън Сийдс
Плътно покривало против плевели за оранжерии и открито представено от Севън Сийдс
Плътно покривало против плевели за оранжерии и открито представено от Севън Сийдс
Плътно покривало против плевели за оранжерии и открито представено от Севън Сийдс
Плътно покривало против плевели за оранжерии и открито представено от Севън Сийдс
110.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: HM00018

Опции

Купи

Изборът на подходящ мулч или покривно фолио значително ще улесни задачата ви по поддържане на здрава и процъфтяваща градина независимо дали се занимавате с производство на зеленчуци, плодове, билки и разсад или отглеждате красиви декоративни храсти и растения. Продуктът, който заслужава вашето внимание е плътно покривало против плевели за оранжерии и открито с UV защита. 

Интересът към висококачественото покривало среюу плевели нараства все повече. Този тип материал за покриване на почвата притежава перфектната комбинация от характеристики да пропуска само влага и въздух и да ограничава светлината и ефектите от неблагоприятни климатични температури. 

Покривалото против плевели за оранжерии и окрито е с голяма издръжливост и при правилна експлоатация ще запази качествата си в продължение на много години. Произведено е от полипропиленови нишки, които образуват плътна текстура чрез специално вплитане за постигане на по-голяма плътност. Имменно на това се дължи завидната устойчивост на фолиото за мулчиране на механични натоварвания и високата водопропускливост. 

За какви случаи е подходящо плътното покривало против плевели за оранжерия и открито с UV защита?
Използва се за изолация както в земеделието и градинарството, така и в строителството. Качествата му да пропуска влага, но да не пропуска светлина и едновременно с това да издържа на натоварване, го правят ценен помощник за изолация на изкопи, покриване на насипи, пътни ремонти и други. 

С фолиото се работи бързо и лесно, тъй като не изисква специална подготовка на настилката. Достатъчно е избраният терен да се почисти от растения, камъни и други предмети с остри ръбове, които носят риск от увреждане. 

Плътното покривало против плевели често се използва за оформяне на пътеки в оранжерии и парници и в градината.

Най-широкото приложение на специализираното плътно покривало е в ролята му на мулчиращо фолио. Продукта осигурява всички качества за ефективна борба с плевели и болести, от които се нуждаете, без да се налага използване на допълнителни химикали и препарати. 

Модела не пропуска светлина и по този начин бурените не могат да виреят под покривалото. 
Порестата материя на покривалото с/у плевели позволява пропускане на влага към почвата, но намалява изпаряването предизвикано от високи температури. По този начин растенията, около които е постлано фолиото благоприятстват от непрекъсната влага дори в най-горещите месеци от годината. 

Този модел плътно покривало с/у плевели се използва при зеленчукопроизводство, плодопроизводство, оформяне на лехи, алеи, ограничаване на тревни участъци и много други. Често се прилага и при подготовка на разсад, когато борбата с плевелите е най-трудна. 

Фолиото осигурява предпазване на почвата от прегряване или замръзване през зимата. 
Покривалото против плевелна растителност е гъвкаво и здраво и може да се прилага в много различни случаи. Озеленителите често използват фолиото при оформяне на аранжировки и алеи в градините.

Мулчирането с с модела плътно покривало против плевели се прави или чрез използването му самостоятелно или в комбинация с други типове мулч и декоративна настилка, които се разстилат върху него. 
Подобни настилки са чакъл, мрамор, дървени кори и други. Положителните ефекти от използването на покривалото плътно против плевели включват създаване на усещане за спретнатост в градината със завършен и изчистен вид на площите с насаждения. Част от практичните предимства от използване на фолиото включват: ефективна борба с плевелите, намаляване на болестите по растенията чрез ограничаване на разпространението от пръстта и намаляване на набезите от вредители. 

Препоръчва се винаги да внимавате при използване на пестициди върху покривалото против плевели, тъй като могат да предизвикат намаляване на UV защитата му.

Технически характеристики:

Размери - Дължина на ролката 100 м и следните ширини - 0.50 м, 1.05 м, 1.54 м, 1.65 м, 2.07 м, 3.30 м, 4.15 м, 5.15 м, 10.25 м, 15.40 м, 20.50 м. Предлага се още и с размер  - 5.15 м/ 820 м

Цвят - черен с маркиращи линии 25 см/ 12,5 см

Материал - PPX

Плътност - 100 гр. кв.м

UV защита - да

Водопропускливост - 10 л/кв.м/1 сек

Произход - Белгия

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на покривалото на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив