МЕНЮ
КОШНИЦА

Плътна мрежа за засенчване 90 % представена от Севън Сийдс

Плътна мрежа за засенчване 90 % представена от Севън Сийдс
Плътна мрежа за засенчване 90 % представена от Севън Сийдс
Плътна мрежа за засенчване 90 % представена от Севън Сийдс
Плътна мрежа за засенчване 90 % представена от Севън Сийдс
Плътна мрежа за засенчване 90 % представена от Севън Сийдс
2.08 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0048

Опции

Купи

Съществуват редица обстоятелства, при които е нужно да се използва средство с много висока защита от вредното действие на слънчевите лъчи. Един от най-качествените продукти, които ще откриете при нас на изгодни цени е плътна мрежа за засенчване 90 % с UV защита. 

Как се постига толкова висок процент засенчване с мрежата плътна?

Ефективността на този продукт се крие в комбинацията от устойчив висококачествен полиетилен HDPE и плетка с много голяма плътност. Вплитането на тъканите е толкова ефективно и прецизно, че осигурява завидна устойчивост на опъване, късане и разнищване. 

Плътната мрежа за засенчване притежава усилен външен ръб, който спомага за осигуряване на здравината й. Дори в случай на скъсване, мрежата няма да се разнищи до основи. 
Качеството на Засенчващата плътна мрежа 90 % се дължи и на осигурената UV защита. Това означава, че освен, че мрежата създава защита срещу слънчевите лъчи, тя самата има голяма степен на предпазване от увреждащите UV лъчи.

Благодарение на допънителната защита мрежа плътна за засенчване 90 % има дълъг живот на експлоатация и ще ви служи в продължение на години. 
Мрежата с висока плътност се използва както на открито, така и на закрито. Вече описахме качествата й, които спомагат за устойчивост на елементите на средата, като вятър и слънце. В закрити помещения, като парници и оранжерии от израелски найлон за оранжерия, мрежата за засенчване плътна 90 % има отлична устойчивост на влага и заболяванията и вирусите свързани със задържане на влага.

Производителите на зеленчуци и други култури в парници използват широко Засенчващата плътна мрежа 90 %. Тя е особено полезна при отглеждане на разсад за защита на младите растения от изгаряния. 

Благодарение на контролът върху елементите, който се постига с мрежата плътна за засенчване 90 % производителите могат да разширят разнообразието на отглеждани култури и извън типичният им сезон. Продукта спомага за намаляване на изпаренията, което от своя страна намалява засушаването на насажденията и нуждата от често поливане. 

В строителството мрежи плътни за засенчване се използват и за ограждане на обекти, които тепърва се изграждат или ремонтират. Устойчивостта на мрежата на опъване и механично увреждане, както и гъстотата на плетката създават добро средство за визуална изолация на обекти, дворове, балкони, тераси и други. 

В автосалоните плътна мрежа за засенчване 90 % е широко използвано средство за защита на външния вид на автомобилите. Слънчевата радиация може да доведе до прегаряне на боята и увреждане на вида на автомобила. Покриването на откритите терени с паркирани автомобили със Засенчваща мрежа 90 % създава ефективна защита от неблагоприятните ефекти на слънцето. Гъстотата на мрежата спомага за допълнително предпазване от прахови частици. По този начин се намалява необходимостта от често почистване на автомобилите, което значително улеснява поддръжката им. 

На откритите площи, плътната мрежа за засенчване 90 % се прилага при отглеждане на зеленчуци, плодове, листни зеленчуци, билки и подправки, декоративни растения, дори дървета и храсти. 
В туристическия бранш също има ползи от мрежа с толкова висока защита за покриване на места за отдих, терени около басейни и много други.

Засенчващата плътна мрежа 90 % се предлага в тъмно зелен цвят. 

Ролките, от които може да поръчате и мрежа по индивидуални размери са с ширина: 1.20 м, 1.50 м, 1.80 м., и от 3 до 8 м.

Ролките с ширина до 3 м се предлагат с дължина 100 м. Ролките с ширина 4 – 8 м се предлагат с дължина 50 м.  

Техническа информация за плътна мрежа за засенчване 90%:

Мрежата засенчваща плътна може да бъде изрязана по размер, като се реже от ролки с ширина 1.20, 1.50, 1.80, 3, 4, 5, 6, 8 метра.

Разфасовки тип цяла ролка – 1.2 м/100 м, 1.5 м/100 м, 1.8 м/100 м, 3 м/100 м, 4 м/50 м, 5 м/50 м, 6 м/50 м, 8 м/50 м.

Цвят: тъмнозелен

Плътност: 90 гр./кв.м

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на мрежи на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив