МЕНЮ
КОШНИЦА

Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см

Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см - Тротоарни плочки с отлична цена: 1.54 лв.
Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см - Тротоарни плочки с отлична цена: 1.54 лв.
Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см - Тротоарни плочки с отлична цена: 1.54 лв.
Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см - Тротоарни плочки с отлична цена: 1.54 лв.
Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см - Тротоарни плочки с отлична цена: 1.54 лв.
Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см - Тротоарни плочки с отлична цена: 1.54 лв.
Плочки тротоарни с доставка до София – модел Каре 30/30/4 см
1.94 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: G000010

Опции

Купи

В тази част на градинския магазин имате възможност да изберете от модел тротоарни плочки Каре, които са с размер 30/30/4 см. Плочките тротоарни се използват за изграждане на външни градински бетонови настилки в София и цяла софийска област, както и в много населени места в България.

Продукта е изработен от водещ български производител чрез технология на вибропресоване на бетоновата смес. Чрез тази техника на производство на бетонови изделия се постига изключително висока плътност на плочката за тротоари. Това я прави по-здрава и по-издръжлива на натоварване и на неблагоприятните атмосферни условия.

Плочките тротоарни с възможност за доставка в София и цялата страна са изработени с интересна шарка тип Каре. Горната част е разделена на 9 бр. квадрата. Този изчистен дизайн се съчетава лесно с околната архитектура и е почти универсален.

Поради тази причина тротоарните плочки Каре 30 30 4 см се прилагат за създаване на настилки подови около представителни обществени сгради или паметници на културата в София, София Област, София – Град, Варна, Бургас, Велико Търново, Смолян, Русе и др. малки и големи градове и села в страната.

Плочките са с квадратен размер 30/30 см, а теглото на една плоча е 7,5 кг. Това ги прави лесни и удобни за монтаж. Дебелината на модела е 4 см, но може да поръчате същия модел с дебелина 5 см ако изграждате по-натоварени зони. Въпрки, че плочките тротоарни за София и Софийска област са доста здрави и устойчиви се препоръчва те да се използват за изграждане на пешеходни зони. Не използвайте бетоновите плочки Каре за места, по които ще преминават автомобили, мотори, бусове, дори и по-леки мини автомобили, бъгита, АТВ, ремаркета и др. В тези случаи можем да Ви препоръчаме нашите бетонови павета с дебелина минимум 6 см, бетонни паркинг елементи или пластмасови паркинг тела, които са идеални за натоварени от транспортни средства настилки.

Тротоарните плочки за София и цялата страна се предлагат в 4 основни цвята – сив, жълт, охра и червен. Оцветяването на плочките ги прави подходящи за изграждане на различни по дизайн цветни фигури в зависимост от нуждите на околната архитектура.

За по-големи поръчки е възможно производството на плочките в черно и бяло. Като при цветните варианти се оцветява само горният слой на плочката, който е дебел около 1 см.

Приложение на Каре тротоарни плочки в София, Софийска област и цялата страна.

Бетоновите плочки са с изключително широко приложение. Най-често се използват за изработване на пешеходни тротоари в различни части на градовете и селата. С модела тип Каре може да изградите тротоарите около оградата на вилата Ви, пешеходните зони около къщата, гаража, стопанските постройки, градинската беседка, около местата за отдих в градината и двора и др.

Не рядко тротоарни плочки се доставят в софийските зони около Витоша, Драгалевци, Кокаляне, Панчарево, Симеоново, Малинова Долина и др. за изграждане на пешеходните части на външни подови настилки около бензиностанции, газстанции, около зарядни станции за електроавтомобили, паркинги за тирове и др.

Този вид тротоарна плочка се цени от софийските строителни фирми и предприемачи, които изграждат или ремонтират различни видове обществени сгради по европейски програми. Модела се избира при ремонт на училища (частни или държавни), детски градини, университети, болници, санаториуми, старчески домове и др.

Поради ниската цена, тротоарните плочки се прилагат не само в София, но и в цялата страна при изграждане на настилки около гари, множество частни или общински автогари, около пристанища, спирки на градския транспорт и крайбрежни зони за пешеходци.
Модела плочки тротоарни се прилага и при изграждане на хотели, хотелски комплекси, жилищни комплекси от затворен тип, около магазини хранителни, около молове, търговски сгради, карго сгради, различни складове и складови бази, около обществени тоалетни, къщи за гости, хижи в планината, тържища, общински пазари и др.

Технически характеристики на тротоарни плочки за София и цялата Страна.

Размер на плочката – Тротоарните плочки Каре се предлагат в квадратна форма с дължина на страната 30 см. Дебелината на този модел е 4 см, но се предлага и същата плочка с дебелина 5 см. По-дебелия вариант се препоръчва за обществени места, които са натоварени с доста интензивен пешеходен трафик.

Цвят – Плочките тротоарни с възможна доставка в София и цялата страна се произвеждат в няколко основни цвята. Най-често използвания е сивия цвят, който е с цвета на бетоновата смес. Плочките Каре може да поръчате онлайн и в цветове червено, охра и жълто. При поръчки над 50 кв.м можем да предложим допълнителни цветове бяло, черно или цвят по избор, като срока за производство е до 2 седмици. Моля имайте в предвид, че при цветните тротоарни плочки се оцветява само горния слой с дебелина около 1 см.

Материал – Едно от основните предимства на модела е безспорно това, че са произведени от бетон, който е с висока якост и е вибропресован. Това прави плочките високо издръжливи на натоварване и на неблагоприятни атмосферни условия дори във високите планински части на страната.

Тегло – Една плочка вибропресоване е с тегло 7,5 кг. Моля имайте в предвид, че бетона е влагоабсорбиращ и теглото варира според влажността на материала, като не рядко може да надвиши 7,5 кг.

Брой плочки в 1 кв. м11 бр. тротоарни плочки са нужни, за да изградите 1 кв.м настилка около градина, двор, за обществен тротоар и др.

Доставка на тротоарни плочки извършваме в София, Велико Търново, Горна Оряховица, Пазарджик, Плевен, Ямбол, Бургас, Стара Загора, Нова Загора, Хасково, Димитровград, Смолян, Рударци, Драгичево, Костинброд, Банско, Пловдив, Боровец, Велинград и др. малки и големи населени места в България.

Всички доставки се осъществяват с помощта на транспортна фирма. Доставките са два варианта – доставка с включено разтоварване или доставка без включено разтоварване.

Доставка с включено разтоварване – При този вариант тротоарните плочки се поставят на европалет и се доставят на адреса на клиента, като се разтоварват с помощта на падащ борд и палетна количка. При този начин за доставка е нужно да има достъп до мястото за бордови камиони. На един палет могат да се поставят максимум 100 бр. плочки (9,09 кв.м).

Доставка Без включено разтоварване – При този начин на доставка се поставят плочките отново в/у европалет, а клиента осигурява подходяща техника за разтоварване на плочките. Отново е нужно да има достъп до адреса за камиони. При по-големи поръчки (над 10 палета) се изпраща камион тип прицеп. Максималното количество тротоарни плочки, което се поставя в/у палета е 144 бр. (13 кв.м)

Забележка: Посочената цена на тротоарните плочки за София и за цяла българия е единична за един брой плочка и е с включен ДДС. Всички палетни пратки се заплащат 100% авансово.

Настилки
Височина4 см
Дължина30 см
Ширина30 см

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив