МЕНЮ
КОШНИЦА

Пластмасови щипки (скоби) за домати и зеленчуци с UV защита

Пластмасови щипки (скоби) за домати и зеленчуци с UV защита - Средства за закрепване с отлична цена: 4.20 лв.
Пластмасови щипки (скоби) за домати и зеленчуци с UV защита
4.49 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV035

Опции

Купи

Онлайн градински център Semenata Shop представя за своите клиенти един изключително удобен продукт - качествени пластмасови щипки за домати и различни видове зеленчуци. Щипките служат за прикрепване на доматените растения към коловете, които ги придържат. Изработени са от устойчива и гъвкава пластмаса, която е UV стабилизирана. Поради тази причина продукта може да се използва както в оранжерии от полиетиленово фолио, така и на открито без да се тревожите, че ще се повредят от слънцето.

Пластмасовите щипки за домати и зеленчуци са подходящи за използване за прикрепване на растенията към бамбукови колове, дървени и метални колове за домати. Подходящи са още за прикрепване на краставици, корнишони, лози и др. видове увивни растения или зеленчуци, които се нуждаят от опора за своето развитие.

Качествените скоби за домати се използват от множество български производители на зеленчуци и любители градинари. Продукта се цени високо при производство на колови сортове домат, различни видове краставица и корнишон.

Скобите за домати са в зелен цвят, което ги прави почти незабележими. Това им качество ги прави предпочитани от всички озеленители и ландшафтни дизайнери при укрепване на високи цветя и различни видове декоративни растения, които се нуждаят от опори и колове.

Техничестки характеристики:

1 опаковка съдържа 25 бр. скоби в червен цвят.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив