МЕНЮ
КОШНИЦА

Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс - 3,14 м/H10.5 см

Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс
Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс
Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс
Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс
Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс
Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс
Пластмасова градинска ограда за цветя с различни цветове Севън Сийдс - 3,14 м/H10.5 см
29.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: STG0019

Опции

Купи

Създайте най-красивите и кокетни пространства в двора и градината чрез добавяне на малка промяна в пространството – монтиране на пластмасова градинска ограда за цветя. Какво представляват тези продукти?

В „Севън Сийдс“ ООД представяме страхотна модулна луксозна пластмасова ограда градинска подходяща за всякакви проекти, които се нуждаят от визуално разграничаване на пространствата. Декоративните градински пластмасови огради спомагат за създаване на усещане за чистота, красота, спретнатост и очарование. Използват се в градини и пространства с различни стилове, защото имат неутрален вид и малки размери, които лесно се съчетават навсякъде. Ефектът, който се постига с използване на на пластмасова градинска ограда я прави подходящ елемент за градини с представителен характер, декоративни пространства, обществени зелени площи, хотели, ресторанти и т. н. 

Модулите, които оформят оградата градинска пластмасова осигуряват безброй възможности за оформяне на акценти, дизайни, аранжировки, букви, абстрактни композиции и много други. Те се използват и в минималистични градини – например за ограждане на дърво или екзотичен храст, което привлича погледа към разграничените терени. 

Височината на оградата е 10,5 см над повърхността на земята. Елементите се захващат стабилно към земята посредством колче за забиване с дължина 7 см. 

Дължината на градинската пластмасова ограда, която може да закупите при нас е 3,14 м. Състои се от 4 еднакви модула с дължина 78,5 см. При нужда дължината може да се промени чрез добавяне на допълнителни елементи или демонтиране на поставените. Всеки модул се захваща вертикално в земята посредством колчето за забиване и странично за следващия елемент. Предимство на модела е високата стабилност на оградката, която не се криви при правилен монтаж.

Пластмасовите градински огради за цветя и лехи се използват предимно за ограждане на пространства, които не са подложени на трафик. Монтирането на оградата изисква предварително почистване на избрания терен от твърди предмети, като камъни, боклуци, коренища и т. н. Важно е да се осигури възможност за плътно забиване на всеки модул в почвата на отреденото му място. Стабилното захващане е важен фактор за издръжливостта на цялата ограда. 

Издръжливостта и устойчивостта на градинска ограда за цветя, която ви препоръчваме се дължат и на висококачествената пластмаса, от която са изработени. Тя не съдържа тежки метали и е напълно безопасна за експлоатация в различни условия на средата. Модулите запазват вида и качествата си дори при целогодишно излагане на неблагоприятни фактори от средата, като замръзване, високи температури, влага и т. н. Всяка част на градинската пластмасова ограда за цветя наподобява облика на дървен елемент. Вписват се идеално градини с различни стилове – от представителни места до паркове и пространства за почивка.

Пластмасова градинска ограда за цветя, представена от Севън Сийдс е предназначена за многократна употреба. Монтирането на модулите е страхотна възможност да развихрите въображението си за създаване на различни други форми и дизайни в градината. А, защо не променят облика на пространството всяка година? 

Градинските пластмасови огради за цветя са перфектни за преобразяване на градини и дворове. Не случайно, те са широко използвани от архитекти и озеленители за създаване на невероятни дизайнерски градини. Лекотата на монтиране, достъпната цена и всички качества на декоративната ограда градинска пластмасова я правят предпочитан продукт и от градинари ентусиасти,  които за първи път добавят подобен елемент в градината. Не се колебайте да експериментирате със симетрия и абстрактни форми. 

Основни особености на градинска пластмасова ограда за цветя:

Размери – 3,14 м Х 10,5 см. Дължината се формира от 4 модула с дължина 78,5 см

Материал – висококачествена пластмаса без наличие на тежки метали

Размер на колче за захващане – 7 см, всеки модул от декоративна пластмасова ограда за градина има вградени в него по 4 бр. колчета.

Тегло – 1,3 кг

Цвят – този модел декоративни огради за цветя се предлага в цвят кафяв, керамика (светло кафяво), антрацит

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив