МЕНЮ
КОШНИЦА

Специален спрей за орхидеи - освежава и подхранва за здрави растения и обилен цъфтеж 470 мл

Специален спрей за орхидеи - освежава и подхранва за здрави растения и обилен цъфтеж 470 мл - Торове за цветя с отлична цена: 4.49 лв.
Специален спрей за орхидеи - освежава и подхранва за здрави растения и обилен цъфтеж 470 мл
5.09 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0093

Опции

Купи
  • Разфасовка: Специализиран спрей за орхидеи на Лактофол се предлага в опаковка от 470 мл.
  • Приложение и дозировка: Спрея за орхидея е предназначен специално за едноименното цвете. Пръска се директно в/у листата и надземните корени, но не бива да пръскате в/у цветовете.
  • Съдържание: В съдържанието на освежаващия спрей за орхидеи ще откриете Азот (N) 4,0%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 5,0%, Калиев оксид (K2O) 6,0%, Бор (В), Мед (Cu), Желязо (Fe) хелатизирано, Mанган (Mn), Mолибден (Mo) и Цинк (Zn).

Спреят за орхидеи, производство на фирмата Лактофил, е подхранващ, хидратиращ и освежаващ спрей. Той се нарежда редом до специализираният тор за растеж и специализираният тор за цъфтеж на орхидеи от същата фирма – Лактофил, и най-хубавото, е че можете да ги откриете всички в нашия онлайн магазин. Изключително качествени продукти, с които ще получите здрави и красиви орхидеи с очарователни и необикновени цветове.

Много важна роля за крайния продукт играе последната стъпка, с която добавяте финален блясък към Вашия продукт. Нашият спрей е третата финална стъпка, от която се нуждаете, за да получите Вашите съвършени цветчета. Със специализирания спрей за орхидеи, Вие ще допринесете за цялостното здраве на цветето, като стимулирате правилния растеж и обилния цъфтеж.

Това, което спреят прави е да подхрани листната маса на цветчето, както и надземните му корени. Това финално подхранване, заздравява орхидеята изцяло и дава финален тласък на обилното развитие на листата и цветовете на цветчето. 

Важна инструкция за използването на спрейовете за орхидеи е да напръсквате листата и надземните кори, но не трябва да пръскате цветовете на орхидеите. Друго място, което може да напръсквате са боровите кори, в които растат самите орхидеи.  

За най-добри резултати, използвайте спреят в комбинация с другите продукти за орхидеитеспециализиран тор на орхидеи Растеж и специализиран тор на орхидеи Цъфтеж от Лактофил

Важно е, използвайки спрея да продължавате редовното поливане на орхидеята. Едното в никакъв случай не замества другото. 

За красиви, здрави и подхранени орхидеи, поливайте цветето според нуждите му, използвайте специализирания тор за Растеж, специализирани тор за Цъфтеж и Спреят за освежаване. 

Можете да намерите продуктите в нашия онлайн магазин и да се залавяте за работа, като отгледате най-красивите орхидеи с богати цветове, които ще радват Вашите очите и ще красят Вашият дом през целия сезон.

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив