МЕНЮ
КОШНИЦА

Органични торове с мед - Амино Мед (Cu) - отличен ефект при култури ударени от градушка

Органични торове с мед - Амино Мед (Cu) - отличен ефект при култури ударени от градушка - Торове за домати с отлична цена: 0.99 лв.
Органични торове с мед - Амино Мед (Cu) - отличен ефект при култури ударени от градушка
1.58 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFL0030

Опции

Купи
  • Разфасовка: Органични торове с мед Амино Мед (Cu) се предлага в разфасовка от 5 гр.
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате биостимулатора върху лозя, овощни култури и зеленчуци, картофи, тютюн, както и върху ягоди и малини. Препоръчителната доза при листно приложение е от 0,025%-0,03%, или 25 - 30 г ограничен тор на един декар земеделска земя. А при капково напояване - 0.03 %. Наторявайте Вашите култури от 1 до 3 пъти в месеца, съвместно или без пестициди, преди и след техния растеж. 
  • Съдържание: В биостимулатора Амино Мед (Cu) се съдържат Мед (Cu) – 10 %, Амино киселини – 25 % и Ph - 4~7. 

Медта е един от най-съществените микроелементи за растенията. Важността му се определя от функциите, в които участва, като основният биохимичен процес – фотосинтеза, дишане, както и синтез на витамини, белтъци и въглехидрати от растенията.

Освен това, медът има и определяща роля при растежът и образуването на листенцата, като увеличава съставянето на зеления пигмент в тях и така намаля вероятността за разрушавашането му. 

При дефицит на този така важен микроелемент, растенията не успяват да се развият изцяло, а листата им придобиват странна форма, потъмняват и увяхват

Мед е от основно значение за здравия растеж и оцеляването на растението, но някои страдат от неговия недостиг. С органичните торове Амино мед (Cu) Вие ще осигурите този така съществен микроелемент на растенията си и ще им дадете живот.

Този страхотен биостимулатор е наличен в нашия онлайн магазин за торове и градински стоки и може да се сдобиете с него на момента. 

Органичният тор Амино Мед (Cu) дело на известната и призната фирма Лейли, притежава действието на бързо усвоима храна за Вашите растения, поради органичните вещества, които се съдържат в него. 

Едно от основните му свойства е да коменсира липсата на микроелемента Мед (Cu) в растенията. Като по този начин, наторявайки ги с него, Вие ускорявате растежа им и подобрявате развитието им. 

Друга основна функция, която притежава този биостимултор е да активизира фотсинтезата, един от най-важните процеси при растенията, и да подобри приема на хранителните вещества от тях. 

Има същата активизираща функция и при минерализирането на органичната материя и почвените микроорганизми.

В тора Амино Мед се съдържат аминокиселини, които пък са тези, които подпомагат при синтеза на протеини

Друга важна функция на органичните торове на Лейли с мед, е че увеличават устойчивостта на културите към гъбни болести и различни бактериални вируси.

Когато наторявате растенията си с органичния тор Амино Мед, Вие подобрявате и увеличавате добивите си.

Тор органичен Амино Мед е подходящ за прилагане върху лозя, овощни култури, зеленчуци, картофи, тютюн и върху ягоди и малини. Моментът, в който може да наторите Вашата култура с него е преди, както и след цъфтеж на растенията, самостоятелно или в комбинацията с пестициди. Препоръчително е да ги наторявате от 1 до 3 пъти на сезон. Необходимата Ви доза тор Амино Мед (Cu) при листно приложение е от 0,025%-0,03%, или 25- 30 г. на един декар земеделска земя. При капково напояване, се нуждаете от 0.03 % биостимулатор Амино Мед

Тор Амино Мед е изключително подходящ за наторяване на растения, които са били ударени от градушка

Работният разтвор трябва да се подготви точно преди пръскането на културите. Осигурявате си нужното количество вода, изсипвате половината, добавяте необходимата доза от тора, разбърквате добре и завършвате с доливане на останалата водичка. 

 

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив