МЕНЮ
КОШНИЦА

Органични торове за домати и зеленчуци Амика от Лейли за по-здрави и много едри плодове

Органични торове за домати и зеленчуци Амика от Лейли за по-здрави и много едри плодове - Торове за домати с отлична цена: 0.99 лв.
Най-продаван
Органични торове за домати и зеленчуци Амика от Лейли за по-здрави и много едри плодове
1.98 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFL0015

Опции

Купи
  • Разфасовка: 15 мл
  • Приложение и дозировка: Дозировката е 15 мл от органичните торове за домати и зеленчуци в 10 л вода, като е добре да торите чрез листно пръскане. Приложението му при зеленчуците се случва след разсаждане 2-3 пъти за сезон, преди и след цъфтеж. Препоръчителната дозировка е 120-200 мл течен тор Амика на един декар земеделска земя. При овощните култури и лозя приложието трябва да е по време на активната вегетация на културите 2-3 пъти за сезон, преди и след цъфтеж отново. Дозата е идентична с нужната за зеленчуците. За градинските и стайни листно-декоративни растения подходящото време за приложение на тора е през 10-14 дена. Листното приложение е същото. Забранява се използването на тор Амика при чай, тютюн, картофи, портокали и мандарини. 
  • Съдържание: Органичния течен тор за домат и зеленчуци Амика съдържа е себе си Азот (N) - 50 г/л, Калций (CaO) - 140 г/л, Oрганични вещества - 70 г/л, Амино киселини -100 г/л и pH 3- 8.

С най-голямо удоволствие предлагаме в нашия онлайн магазин органичния течен тор Амика. Органичен тор за повишаване на устойчивостта на растенията към стрес и болести. Тор за по-едри и по-здрави плодове и зеленчуци.

И този тор, точно като органичен тор Алгрийн, който може да намерите също в нашия онлайн магазин, съдържа органични вещества в себе си, които представляват формулация на органичен течен тор. Благодарение на тази си формула, тор Амика действа като бързо и лесно усвоима комплексна храна. 

Торовете органични за домати и всякакви културни растения Амика притежава изключително важна физиологична и биохимична функция. 

Освен това има важно участие в деленето на клетките, фотосинтезата и колоидите. Друго предимство, е че забавя стареенето на растенията. 

Употребата му подобрява твърдостта на растенията и увеличава съхраняемостта на плодовете. 

Компенсира недостига при културите на калции (Ca). Това му качество спомага новите растения да растат без върховно гниене и некроза по новите листа. 

Едно от най-важните предимства на този торове течни за доматки, е че повишават резистентността на културите на стрес и болести. Това означава, че приложението му върху Вашите растения ще спомогне за благоприятният им растеж и развитие. 

Има действие като органичен катализатор и оказва силно положителен ефект върху добивите Ви, като ги увеличава ги и окачествява. 

Може да изготвите работния си разтвор много лесно. Нужно Ви е само да налеете половината нужно ви количество вода, след това да добавите необходимата доза тор Амика и да разбъркате добре. След това се долива останалото количество вода. Приготвянето на работния разтвор се случва непосредствено преди пръскане.  

Ползите на този страхотен органичен тор за домат и всякакви видове зеленчук са много и то видими. Заздравя плодовете и зеленчуци Ви, увеличава добивите Ви и окачествява реколтата. Перфектен избор за всеки дом!

Забележка: Прганичните торове за домати и различни видове културни растения не бива да се използват за наторяване на картофи, чай, тютюн, мандарини и портокали.

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив